Θύελλα αντιδράσεων προκάλεσαν οι δηλώσεις του Μητροπολίτης Δωδώνης Χρυσόστομου, ο οποίος σε τηλεοπτική του συνέντευξη είπε πως μια γυναίκα δεν βιάζεται αν δεν θελει. Και μπορεί, έπειτα από τον σάλο που προκλήθηκε, να ανασκεύασε τα όσα είπε και να ζήτησε συγγνώμη από τα θύματα βιάσμού, αυτό όμως δεν ήταν αρκετό για να κοπάσει τις αντιδράσεις. Αποστομωτική ήταν, άλλωστε, και η απάντηση του πατέρα της Ελένης Τοπαλούδη.

Ανάμεσα σε εκείνους που σοκαρίστηκαν από τα λόγια του Μητροπολίτη και η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους, η οποία δεν εστίασε τόσο στα λόγια του, μα σε εκείνους που τον προσκάλεσαν να μιλήσει και δεν αντέδρασαν όταν άκουσαν όσα είπε.

Με ανάρτησή της στο Facebook η ηθοποιός αναδεικνύει μια διαφορετική πτυχή του θέματος και ξεκαθαρίζει πως για εκείνη δεν «φταίει ο Μωρός». Κάτω από τη δημοσίευσή της τα σχόλια «έπεσαν βροχή» με πολλούς από τους ακολούθους της να υπερτονίζουν τη σημείωσή της και να εστιάζουν στο ότι δεν θα έπρεπε να δίνεται βήμα σε ανθρώπους με τέτοιες απόψεις.

Διαβάστε τα όσα έγραψε:

«Δεν με πείραξαν τόσο τα σιχαματα που ξεστόμισε ο μητροπολίτης.
Αναμενόμενα ίσως.
Με πείραξε όμως πολύ,που οι άνθρωποι που του έδωσαν βήμα δεν αντέδρασαν. Δεν προφύλαξαν τους τηλεθεατές τους από αυτόν τον εμετό.
Άφησαν κορίτσια και γυναίκες να ακούσουν τον εφιαλτικό ήχο μιας άλλης εποχής.
Ούτε καν η γυναίκα της παρέας δεν ψέλλισε κάτι…Αν ήταν στο στούντιο φαντάζομαι θα του φιλούσε το χέρι.
Όχι λοιπόν δεν φταίει ο Μωρος.
Η ευθύνη βαραίνει αποκλειστικά την εκπομπή».

Η ανάρτησή της:

κεντρική φωτογραφία: Δημόσιο προφίλ Instagram @anna_maria_papaharalambous

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below