Ενόψει της δίκης της πολύκροτης υπόθεσης της επίθεσης με το βιτριόλι, που αρχίζει στις 15 Σεπτεμβρίου, το θύμα, η Ιωάννα Παλιοσπύρου, μοιράστηκε τις πρώτες φωτογραφίες της από το νοσοκομείο με τα εγκαύματα, όπου γίνονται προφανείς οι ανεπανόρθωτες βλάβες που είχε προκαλέσει το οξύ στο πρόσωπο και το σώμα της.

Στη λεζάντα της σχετικής ανάρτησης που έκανε στο Instagram έγραψε: «Ξέρω πως πολλοί δεν κατανοούν… δεν αντιλαμβάνονται… πόσο πόνο, πόση αδικία και πόση απόγνωση κρύβει αυτή η φωτογραφία. Είναι μόνο μια ένδειξη… από το πρώτο μου χειρουργείο. Θα ακολουθήσουν δεκάδες. Όχι για να γίνω όμορφη γυναίκα, μόνο για να είμαι φυσιολογικός άνθρωπος. Ποια δικαιοσύνη το αποκαθιστά αυτό; 15/9».

Να υπενθυμίσουμε ότι η Αννίτα Ναθαναήλ έχει ξεκινήσει μια εκστρατεία crowdfunding, για να συγκεντρωθεί το ποσό των 80.000 δολαρίων που απαιτείται ώστε η νέα γυναίκα να διεκδικήσει το δικαίωμά της να αρχίσει ξανά να ζει φυσιολογικά. Μπορούμε να συνεισφέρουμε είτε στο gofundme.com είτε κάνοντας μια κατάθεση στο λογαριασμό της στην Τράπεζα Πειραιώς (GR2001716270006627109180593).

Δες τη νέα ανάρτηση της Ιωάννας Παλιοσπύρου (προσοχή, σκληρές εικόνες):

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below