Στη σύλληψη ενός πατέρα για την δολοφονία της 18χρονης κόρης του στην Ιταλία επειδή εκείνη αρνήθηκε να παντρευτεί τον σύζυγο που της είχε διαλέξει προχώρησαν οι αρχές του Πακιστάν.

Ο Shabbir Abbas συνελήφθη στο χωριό του στη νότια επαρχία Πουντζάμπ του Πακιστάν έπειτα από πληροφορία των ιταλικών αρχών για τον θάνατο της κόρης του. Η τελευταία φορά που είχαν την είχαν δει ζωντανή οι γείτονες ήταν τον Απρίλιο του 2021 έξω από σπίτι στο χωριό Νοβελάρα κοντά στην πόλη Ρέτζιο Εμίλια, της Ιταλίας.

Λίγες ημέρες αργότερα κάμερα ασφαλείας στο αεροδρόμιο του Μιλάνο είχε καταγράψει τους γονείς της 18χρονης να επιβιβάζονται σε πτήση για το Πακιστάν.

Η σύλληψη του πατέρα της 18χρονης έγινε πριν από λίγες ημέρες όταν πτώμα ανακαλύφθηκε σε ρηχό τάφο σε εγκαταλελειμμένο κτήριο κοντά στο σπίτι που έμενε η κοπέλα στην Ιταλία.

Ο ίδιος υποστήριξε, σύμφωνα με το ιταλικό πρακτορείο ειδήσεων ANSA, ότι η κόρη του είναι ζωντανή και ότι βρισκόταν σε ταξίδι στο Βέλγιο. Πριν την εξαφάνισή της η 18χρονη είχε πει στο αγόρι της στην Ιταλία, ο οποίος είναι επίσης πακιστανικής καταγωγής, ότι οι γονείς της ήθελαν να την παντρέψουν με έναν μεγαλύτερης ηλικίας άνδρα και ότι η ίδια διαφωνούσε.

Για την υπόθεση έχουν συλληφθεί επίσης ο αδερφός του πατέρα της 18χρονης και θείος της, Ντανίς Χασνάιν, ο οποίος πιστεύεται ότι ήταν αυτός που τη στραγγάλισε, καθώς και δύο από τα ξαδέρφια της, οι οποίοι εντοπίστηκαν σε Γαλλία και Ισπανία.

O θείος και τα ξαδέρφια της 18χρονης με φτυάρια στα χέρια.

Οι τρεις ύποπτοι έχουν καταγραφεί σε βίντεο από κάμερα ασφαλείας στις 29 Απριλίου, ένα 24ωρο πριν την ημέρα κατά την οποία η αστυνομία εκτιμά ότι δολοφονήθηκε η 18χρονη, να κουβαλούν φτυάρια, έναν σιδερολοστό και μια μπλε τσάντα. Η μητέρα της 18χρονης, παραμένει ασύλληπτη και καταζητείται.

πηγή: protothema.gr

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below