Αν μπορούμε να πούμε ότι κάποιος οίκος γνωρίζει πολύ καλά τις βλεφαρίδες, σίγουρα είναι η Lancôme. Παγκόσμιος ειδικός στις μάσκαρα από το 1967, ο οίκος Lancôme γνωρίζει όχι μόνο ότι οι γυναίκες θέλουν να κάνουν τις βλεφαρίδες τους να δείχνουν πιο έντονες, αλλά και πώς μπορούν να το πετύχουν.

Με την πάροδο των ετών οι βλεφαρίδες χάνουν το μήκος, τον όγκο και την πυκνότητά τους. Η νέα επανορθωτική θεραπεία τεσσάρων εβδομάδων Lash Revitalizing Serum ξεχωρίζει καθώς εμπνέεται από την πρωτοποριακή επιστήμη της κερατίνης και ενσωματώνει την πολυετή εμπειρία της Lancôme στις βλεφαρίδες, σε μια εξαιρετικά καινοτόμα σύνθεση που περιποιείται, αναζωογονεί και ενδυναμώνει τις βλεφαρίδες. Δεν χρειαζόμαστε κάτι άλλο για να δώσουμε το βραβείο αυτό.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below

Η σύνθεση του νέου Lash Revitalizing Serum περιέχει αργινίνη, γλουταμινικό οξύ, προλίνη και σερίνη, ενώ είναι εμπλουτισμένη με madecassoside (γνωστή και ως cica ή Centella asiatica), καθώς και με υαλουρονικό οξύ και βλαστοκύτταρα τριαντάφυλλου. Το αποτέλεσμα; Mια ισχυρή δόση ενδυναμωτικής, προστατευτικής, αναζωογονητικής και θρεπτικής φόρμουλας που προσφέρει στις ταλαιπωρημένες βλεφαρίδες τη μεταμόρφωση που έχουν ανάγκη. Σε μόλις τέσσερις εβδομάδες, οι βλεφαρίδες είναι πιο πυκνές, πιο πλούσιες και πιο δυνατές.

Πώς εφαρμόζεται ο ορός βλεφαρίδων Lash Revitalizing Serum; Σε καθαρή περιοχή των ματιών, εφάρμοσε τον ορό κατά μήκος της γραμμής των βλεφαρίδων, από τις ρίζες ως τις άκρες, δύο φορές την ημέρα. Αν σκοπεύεις να βαφτείς στη συνέχεια, περίμενε για 1,5 λεπτό μέχρι να απορροφηθεί και έπειτα μπορείς να προχωρήσεις στην εφαρμογή του μακιγιάζ ματιών.

ΤΙ ΕΙΠΑΝ ΟΙ ΚΡΙΤΕΣ

«Ενθουσιάστηκα με την αποτελεσματικότητα της νέας αυτής σύνθεσης. Είδα αληθινά τις βλεφαρίδες μου αναζωογονημένες».

«Ήξερα ότι θα είναι κάτι πολύ αποτελεσματικό καθώς η Lancôme έχει μοναδική εξειδίκευση στις μάσκαρα. Φανταστικό προϊόν».

«Είναι ό,τι καλύτερο έχω δοκιμάσει για τις ταλαιπωρημένες βλεφαρίδες μου».

 

Κεντρική φωτογραφία: Λευτέρης Σιαράπης

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below