Η σειρά Αbsolue της Lancôme είναι συνώνυμη της κατεξοχήν γαλλικής πολυτελούς περιποίησης της επιδερμίδας. Φέτος, με τη νέα προσθήκη στη συλλογή, η Lancôme εισχωρεί σε ένα νέο επιστημονικό πεδίο που ονομάζεται η Επιστήμη της Μακροβιότητας της Επιδερμίδας.

Το νέο Absolue The Serum αποτελεί μια σημαντική εξέλιξη στην περιποίηση που κλείνει μέσα της την τεχνογνωσία και την κληρονομιά της Absolue, οι οποίες ενισχύονται με μια νέα κατανόηση της διαδικασίας γήρανσης. Το διεθνές βραβείο ήταν φυσικό επακόλουθο. Χάρη στην πρωτοποριακή Επιστήμη της Μακροβιότητας, που έχει σκοπό να παρατείνει τη διάρκεια ζωής του ανθρώπου κατακτώντας έτσι την αιώνια νεότητα, μπορούμε πλέον να πάρουμε ισχυρά μέτρα, για να απωθήσουμε τα ορατά σημάδια γήρανσης και να αποκτήσουμε επιδερμίδα που δείχνει νεότερη.

Τα εργαστήρια της Lancôme εντόπισαν την AMPK, ένα μόριο γνωστό στους επιστήμονες ως «διακόπτης της μακροβιότητας» ή «διακόπτης της νεότητας». Ο νέος ορός Absolue The Serum περιέχει στη σύνθεσή του το Absolue Perpetual Rose™, ένα ενεργό συστατικό που ενεργοποιεί αποδεδειγμένα την AMPK. Το ισχυρό Absolue Perpetual Rose™, που ενεργοποιεί τη νεότητα πιο αποτελεσματικά από οποιοδήποτε άλλο συστατικό, συνδυάζεται με ένα νέο εκχύλισμα ξύλου τριανταφυλλιάς, ειδικά σχεδιασμένο για να δρα στο οξειδωτικό στρες.

Πρόκειται, λοιπόν, για ένα λεπτόρρευστο αλλά πανίσχυρο ορό που χαρίζει νεότερη, πιο σφριγηλή, πιο γεμάτη και πιο λαμπερή επιδερμίδα. Με κάθε σταγόνα το Absolue The Serum προσφέρει λάμψη μεγάλης διάρκειας και επιβραδύνει αποτελεσματικά τα ορατά σημάδια γήρανσης της επιδερμίδας.

Η πολυτελής αυτή σύνθεση χρησιμοποιείται δύο φορές την ημέρα, πρωί και βράδυ, σε καθαρή, στεγνή επιδερμίδα. Άλλος ένας σημαντικός λόγος για τον οποίο βραβεύεται είναι ότι κυκλοφορεί σε μια πολυτελή συσκευασία από ανακυκλωμένο γυαλί που δέχεται ανταλλακτικό συμβάλλοντας έτσι και στη μακροβιότητα του πλανήτη μας. Μάθετε περισσότερα στο www.lancome.gr.

Τι είπαν οι κριτές 

«Μιλάμε για μια πανίσχυρη σύνθεση με πολύ ευχάριστη υφή που αναζωογονεί άμεσα την επιδερμίδα». «Από την πρώτη κιόλας ημέρα ένιωσα την επιδερμίδα μου πιο απαλή ενώ σε βάθος χρόνου ένιωσα ότι ήταν πιο δυνατή, φρέσκια και λαμπερή».

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below