Εν έτη 2020 οι άνθρωποι κάνουν sexting πιο πολύ από ποτέ. Πίσω στο 2012, το ποσοστό των ανθρώπων που αντάλλασσαν «βρώμικα μηνύματα»  άγγιζε το 21% παγκοσμίως. Σήμερα τα νούμερα έχουν φυσικά εκτοξευθεί.

Η Amanda Gesselman, που είναι ερευνήτρια στο Ινστιτούτο του Κίνσεϊ, σχολιάζει το φαινόμενο λέγοντας πως «το sexting είναι ένας νέος τρόπος που τείνει να εδραιωθεί για τα καλά στις ερωτικές μας σχέσεις.» Όσο περίεργο και αν φαίνεται, η τέχνη του “dirty talking” γνωρίζει μεγάλη άνθιση, και εμείς σας δίνουμε 4 συμβουλές για το πώς να το κάνετε σωστά.

 

1. Όταν σε ρωτάει «Τι φοράς;»

Πες ψέματα! Καλά, δεν χρειάζεται να πεις ότι φοράς την πιτζάμα, ή το αγαπημένο σου t-shirt. Χαλάρωσε και βάλε τη φαντασία σου να δουλέψει ξεκινώντας στο «στυλιστικό κομμάτι.»

2. Μην λογοκρίνεις υπερβολικά τον εαυτό σου

Δείξε με τα μηνύματα σου την ζωηρή διάθεση σου, δεν είναι ντροπή!

3. Μην γίνεσαι παρανοϊκή

Αν λάβεις την αναφορά «διαβάστηκε» αλλά αργεί να απαντήσει, δεν σημαίνει ότι σε γράφει, είναι καλό το ότι μπορεί να είναι και λίγο απασχολημένος.

4. Να είσαι ακριβής

Όσο πιο περιγραφική είσαι, τόσο το καλύτερο. Η σωστή περιγραφή σε αυτό το επίπεδο συνομιλίας παίζει καθοριστικό ρόλο, πες ακριβώς αυτό που θες, όπως το θες.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below