Όσο δύσκολο και να σου είναι να το πιστέψεις ότι αυτές οι γυναίκες δεν μπορεί να έχουν βιώσει αυτή την αρνητική εμπειρία, έρχονται οι ίδιες να το επιβεβαιώσουν. Η διασημότητα δεν τις προστάτεψε από αυτό. Σύμφωνα  με τελευταίες μελέτες, ο κύριος λόγος απιστίας είναι η έλλειψη αγάπης ανάμεσα στο ζευγάρι. Όταν ο ένας από τους δύο νιώσει παραμελημένος ερωτικά, συναισθηματικά ή και στα δύο θα αρχίσει να κοιτάει αλλού. 6 διάσημες γυναίκες αποκαλύπτουν τη δική τους εμπειρία με την απιστία ενώ σε κάποιες περιπτώσεις ήταν εκείνες που λοξοδρόμησαν.

Angelina Jolie

“Είχα πει στον Billy πως αν ποτέ τον πιάσω να είναι άπιστος δεν θα τον σκοτώσω γιατί αγαπώ τα παιδιά του και χρειάζονται μπαμπά. Θα τον χτυπούσα όμως άσχημα. Ξέρω που είναι όλα τα τραύματά του από τον αθλητισμό” είχε δηλώσει για τον Billy Bob Thornton με τον οποίο ήταν παντρεμένη από το 2000 μέχρι το 2003.

Demi Moore

“Ως γυναίκα, μητέρα και σύζυγος έχω κάποιες ιερές αξίες και αρχές και πάνω σε αυτή τη βάση αποφάσισα να προχωρήσω τη ζωή μου.”

Kristen Stewart

“Από αυτή τη στιγμιαία απερισκεψία διακινδύνευε το πιο σημαντικό πράγμα της ζωής μου, ο άνθρωπος που αγαπώ και σέβομαι περισσότερο, ο Rob. Τον αγαπώ και ζητώ συγγνώμη” εξομολογήθηκε η  ηθοποιός για την τότε σχέση της με τον Robert Pattinson στην οποία δεν ήταν πιστή.

Eva Longoria

“Δεν είχε να κάνει με το ποια επέλεξε. Πέρασα στιγμές του τύπου: ‘Δεν είναι αρκετά σέξι; Δεν είμαι αρκετά όμορφη; Δεν είμαι αρκετά έξυπνη;’ Αλλά το σταματούσα αμέσως. ‘Όοοοοχι, μην αρχίσεις να το κάνεις αυτό’. Γιατί θα κολλήσεις σε έναν φαύλο κύκλο που θα τον κουβαλάς και σε άλλα πράγματα στη ζωή σου.”

Taylor Swift

“Δεν μπορώ να διαχειριστώ κάποιον που θέλει τη σχέση να πηγαίνει πίσω, χρειάζεται χώρο ή είναι άπιστος. Είναι κάτι λογικό, είναι κοινή λογική.”

Sienna Miller

“Αυτό που με στεναχωρεί είναι ότι χάθηκε για μένα η αθωότητα. Εθελοτυφλούσα με το να είμαι ρομαντική. Ένιωθα κάπως σαν: ‘Αν δεν αγαπήσω ποτέ τόσο ουσιαστικά και ανοιχτά ποτέ;’ Αλλά νιώθω πολύ δυνατή, νιώθω ότι μεγάλωσα.”