Επειδή αυτό το κείμενο είναι για όλα όσα τα αγόρια εκτιμούν κατά τη διάρκεια του σεξ, δεν σημαίνει πως είναι η μοναδική προτεραιότητα, το σεξ είναι βασικά μια διαδικασία αμφίδρομη, κατά τη διάρκεια της οποίας ο ένας φροντίζει τις ανάγκες του άλλου. Θα πρέπει λοιπόν ο παρτενέρ μας να είναι κάποιος ο οποίος θα είναι πρόθυμος να δώσει την ίδια προσοχή και τον σεβασμό που θέλει για τον εαυτό του. Πάμε όμως να δούμε τι περιμένει!

1 Έναν οργασμό.

Αυτό δεν σημαίνει πως το σεξ δεν είναι τέλειο και χωρίς αυτόν. Ωστόσο είναι προτεραιότητα, αφού έχοντας αυτόν ως στόχο ξεκινάμε τις διαδικασίες εξ’ αρχής. Είναι σαν το nightlife της Αθήνας, οκ, βγήκες έξω και πέρασες καλά, ήπιες και λίγο αλκοόλ και είχε πλάκα. Γίνεται όμως να μην πας για βρώμικο;

2 Ενθουσιασμός.

Ο ενθουσιασμός είναι ένα συστατικό που δεν πρέπει να λείπει τόσο από εσένα όσο και από εκείνον. Μάλιστα στα αγόρια λειτουργεί σαν τέλειο διεγερτικό και συνήθως το εκτιμούν.

3 Να κάνεις θόρυβο.

Η απόλυτη ησυχία κατά τη διάρκεια του σεξ σημαίνει για αυτούς δύο πράγματα ή ότι δεν το απολαμβάνεις ή ακόμα χειρότερα ότι κοιμάσαι. Αυτό σημαίνει, απλά αφέσου ελεύθερη και εκφράσου. Είναι το καλύτερο βαρόμετρο για να καταλάβει αν όλα είναι εντάξει.

4 Φως, άναψε.

Ο αγόρια είναι οπτικοί τύποι. Φυσικά και θέλουν να σε κοιτάζουν κατά τη διάρκεια της πράξης.

5 Κάνε κομπλιμέντα.

Δεν είναι ακριβώς ότι έχει ανάγκη να ακούσει ότι τα πάει τέλεια κάθε δύο δευτερόλεπτα,  αλλά δεν παθαίνεις και τίποτα να πεις κανέναν καλό λόγο.

6 Κάνε κίνηση.

Το να του δείξεις ότι τον θες είναι από τους πιο σημαντικούς παράγοντες. Μια μικρή κίνηση μπορεί να αλλάξει όλη την ιστορία και να προσδώσει άλλο fun στην περίπτυξη. Φαντάσου να είσαι πάνω στο roller coaster και η πίστα να μην έχει την αργή ανηφόρα πριν την μεγάλη κατηφόρα. Ε, χάνεται όλη η μαγεία.

7 Ποικιλία.

Εντάξει, δεν είναι κάτι που είναι 100% πάνω σου, αλλά η ποικιλία να θυμάσαι πως είναι πάντα είναι υπέροχη, οι άνθρωποι λατρεύουν τις εναλλαγές. Το να αλλάζετε στάσεις που και που δεν βλάπτει.

8 Μοιραστείτε τον φόρτο εργασίας.

Για κανέναν δεν είναι ευχάριστο να κάνει όλη τη σκληρή δουλειά.

9 Ύπνος:

Το σεξ εξουθενώνει, κοιμηθείτε.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below