Ακόμα κι αν εσύ δεν θεωρείς ότι είσαι kinky υπάρχει μια πιθανότητα το μυαλό σου να είναι. Αυτό άλλωστε είναι και υπεύθυνο για τον ερεθισμό που θα νιώσεις και τους οργασμούς που θα απολαύσεις. Ας του επιτρέψουμε, λοιπόν, να δημιουργεί σεξουαλικές φαντασιώσεις αφού είναι κάτι απολύτως φυσιολογικό.  Επίσης, σου επιτρέψει να εξερευνήσεις την σεξουαλικότητά σου σε έναν χώρο που είναι απόλυτα ασφαλής: τη φαντασία σου.

Αν είσαι σε μια μακροχρόνια σχέση ίσως έχεις διαπιστώσεις ότι με το να μοιράζεσαι τς φαντασιώσεις σου με τον σύντροφό σου δίνει μια νέα ζωντάνια στη σχέση. Ακόμα όμως και να αποφασίσεις να τις κρατήσεις στο μυαλό σου για προσωπική ευχαρίστηση, οι ερωτικές φαντασιώσεις παραμένουν συναρπαστικές.

Οι πιο δημοφιλείς φαντασιώσεις είναι το σεξ σε ένα ρομαντικό ή μη αναμενόμενο μέρος αλλά υπάρχουν κι αυτές που είναι εντελώς τυχαίας ή απολύτως προσωπικές. Μπορεί να περιλαμβάνουν σαδομαζοχισμό, ερωτικά προκαταρκτικά, χάδια ή dirty talk. Όποια από αυτές και να έχεις, δεν είναι όσο παράξενη όσο νομίζεις.

Για να σου το αποδείξουμε, σου παραθέτουμε παρακάτω μερικά παραδείγματα από τις φαντασιώσεις πραγματικών ανθρώπων που τις μοιράστηκαν μέσα από το Reddit.

“Αυτή τη στιγμή, η φαντασίωση μου είναι να μπορώ να αγοράσω ένα νέο δονητή για να αντικαταστήσω τον παλιό που με έχει αφήσει απόλυτα ικανοποιημένη” -flowersinfairyrings.

“Μου αρέσει η ιδέα του να του κάνω στοματικό έρωτα όπου μπορώ να επικεντρωθώ αποκλειστικά σε αυτόν. Ή απλά να είμαστε σε ένα εξοχικό σπίτι όπου μπορούμε να κάνουμε σεξ παντού. Έχω ξοδέψει πολύ χρόνο να σκέφτομαι γαργαλητά και φιλιά” -Lissit.

“Είναι διοργανωτής γάμων. Εργαζόμουν σε ένα ξενοδοχείο. Η νύφη και ο γαμπρός κι εγώ είχαμε καλή χημεία σε όλη τη διάρκεια του σχεδιασμού του γάμου. Τη νύχτα του γάμου ήθελα να τους βλέπω να κάνουν σεξ στο δωμάτιο την ώρα που έγω μου έβαζα δάχτυλο. Φυσικά είπα ναι γιατί ήταν και οι δύο πολύ σέξι. Ήταν απίστευτο” – Adawn22.

“Έχω φαντασιωθεί να κάνω σεξ με έναν σέξι άγνωστο υπό το βλέμμα των ανδρών φίλων μου. Θα έκανα πως δεν κ=ξέρω ότι με βλέπουν” – Cantabb.

“Έχω μια επαναλαμβανόμενη φαντασίωση για ομαδικό σεξ στην αίθουσα του κολεγίου μου. Καμία πιθανότητα να συμβεί αυτό αλλά το σκέφτομαι όταν αυνανίζομαι”- Lv4myw.

“Η δική μου είναι να κάνω σεξ με έναν συνάδελφο κρυφά στο γραφείο. Έχουμε οπτική επαφή, συναντιόμαστε στο φωτοτυπικό, θα ανεβάσω τη φούστα μου και εκείνος θα κατεβάσει το παντελόνι του και μετά θα με βάλει να σκύψω ότι κι αν είναι γύρω μας. Έπειτα θα γυρίσουμε κανονικά στη δουλειά και θα προσποιηθούμε ότι δεν συνέβη ποτέ” -ExceedsImagination.

“Να μου βάζουν δάχτυλο ενώ φοράω σχεδόν όλα τα ρούχα μου, σε δημόσιο χώρο, κατά προτίμηση αρκετοί άνθρωποι (αγόρια και κορίτσια). Να με γδύνουν αλλά να κρατούν τα δικά τους ρούχα μέχρι πρακτικά να ικετέψω” -Not_liz_lemon.

“Ανταλλαγή ρόλων. Μπορεί να γίνει πραγματικότητα με λίγη επιμονή αλλά αξίζει τον κόπο όταν λένε ναι. Διευρύνει τους ορίζοντες στο σεξ αλλά θα πρέπει να το ζητήσεις πρώτα” -SpectralClassM.

“Πάντα φαντασιωνόμουν να κάνω σεξ κάπου έξω, πηγαίνοντας για τζόκινγκ ή ακόμα και στην πίσω αυλή, κάπου όπου οι άνθρωπο περπατούν ανυποψίαστοι” -FreekayFresh.