Δε χρειάζεται να βγάζετε πρόγραμμα ενόργανης γυμναστικής με ασκήσεις εδάφους σε ταπί με ακροβατικά σάλτα σε διάφορες στάσεις για να πείτε ότι κάνατε καλό σεξ. Το καλό σεξ χρειάζεται τρία πράγματα: Πάθος, συναίσθημα και καλή χημεία.

Αν εκείνος λοιπόν με μια στάση στην οποία -αδιαπραγμάτευτο- έρχεται σε οργασμό κάθε γυναίκα, μπορεί να την τελειοποιήσει, ώστε εκτός από τη σωματική ηδονή να λαμβάνεις και ψυχική, τότε ναι, είναι ο Ένας.

Η στάση είναι η παραλλαγή του κλισέ ιεραποστολικού το οποίο όλοι σνομπάρουν κι όλοι αυτό κάνουν, με ένα μαξιλάρι κάτω από τη μέση της γυναίκας και τα πόδια της στους ώμους του με κλίση ή χωρίς. Αν εκείνος λοιπόν, όσο βρίσκεστε σε αυτή τη στάση, σας κοιτάει, σας χαϊδεύει, ακολουθεί τις εντολές για το ρυθμό και το βάθος της δυείσδυσης, σας μιλάει, και κυρίως σας φιλάει-πολύ basic για έναν άντρα που έχει συναισθήματα για εσάς- τότε ναι, η εμπειρία του updated ιεραποστολικού θα σας αφήσει ολοκληρωμένες και γεμάτες, θα το αισθανθείτε τόσο κατά τη διάρκεια όσο και μετά από αυτή.

Πολλές φορές νομίζουμε πως καλός εραστής είναι ο εραστής που κάνει κόλπα. Τελικά όχι. Κόλπα πρέπει να κάνει ο ταχυδακτυλουργός ή ο κασκαντέρ. Ο καλός εραστής πρέπει να προσφέρει ικανοποίηση στα απλά, στα βασικά, στα συνηθισμένα και να μπορεί να τα πηγαίνει σε άλλη διάσταση. Αν ο σύντροφός σου βγάζει την πιο συντηρητική στάση του σεξ με απόλυτη επιτυχία και την απογειώνει σε κάτι που δεν έχεις ξαναζήσει, τότε ναι, slow clap.