Οι περισσότεροι άντρες προσπαθούν να γίνουν οι φαντασιώσεις τους πραγματικότητα και ζητούν από τις συντρόφους τους να κάνουν αυτά που θέλουν και σκέφτονται. Επίσης είναι αρκετά εγωιστές. Κοιτούν κατά κύριο λόγο τη δική τους ευχαρίστηση και αφήνουν σε δεύτερη μοίρα την ικανοποίηση της γυναίκας. Αν εκείνη περάσει καλά, καλώς, αν όχι, δε θα καθίσουν και να σκάσουν. Γι αυτό και οι άντρες απολαμβάνουν ιδιαιτέρως να δέχονται περιποιήσεις από τις γυναίκες όπως ας πούμε το στοματικό σεξ, στο οποίο υπάρχει σοβαρή ανισορροπία ως προς το πόσο το απολαμβάνουν και πόσο λιγότερο το προσφέρουν.

Στον αντίποδα του εγωιστή άντρα, υπάρχει ο pleaser, ο άντρας που ερεθίζεται με το να “κακομαθαίνει” τη γυναίκα στο σεξ, δηλαδή να της προσφέρει sexual pampering.  Είναι εκείνος που ερεθίζεται όταν εκείνη δείχνει να το απολαμβάνει απόλυτα και την αφήνει να πάρει πρωτοβουλία σχεδόν στα πάντα, αφού αυτό που εκείνη την κάνει να νιώθει όμορφα είναι το δικό του σεξουαλικό ερέθισμα. Ο άντρας sexual pleaser λοιπόν, έχει φετίχ πρωταρχικά το να προσφέρει ευχαρίστηση στη γυναίκα με όποιο τρόπο μπορεί και επιπλέον όπως εκείνη του ζητήσει και αφού εκείνη αρχίσει να εκδηλώνει την ηδονή της τότε ενισχύεται και η δική του στύση.Ο sexual pleaser είναι ο τύπος που έχει το σύνδρομο του Nice Guy, ή αλλιώς του “καλού παιδιού” στο κρεβάτι, το οποίο όμως καμία γυναίκα δε θέλει να το κεράσει μόνο μια πάστα. Τον λατρεύει.

Προσοχή στο κενό ανάμεσα σε έναν υποτακτικό και σε έναν pleaser. O υποτακτικός ερεθίζεται και με την οικειοθελή ταπείνωση, κάτι που δεν ισχύει για τον sexual pleaser. Ο pleaser, θεωρεί απλώς αφροδισιακό το να βλέπει τη σύντροφό του άκρως ικανοποιημένη και του αρέσει να την περιποιείται με όποιο τρόπο εκείνη του το ζητήσει. Το κάνει και για τον ίδιο και για εκείνη, αφού αν η γυναίκα δε δείχνει ερεθισμένη τότε δε μπορεί να λειτουργήσει κι εκείνος. Ένας pleaser, ας πούμε, μπορεί να μην έχει ιδιαίτερη προτίμηση στο πρωκτικό σεξ, αλλά αν η σύντροφός του πάνω στην πράξη του το ζητήσει ή τον οδηγήσει σε αυτό, τότε θα του αρέσει όπως και να έχει, αφού θα πάρει εκείνη την πρωτοβουλία για να ζητήσει αυτό που θέλει. Αν σκεφτείτε πόσο λίγοι άντρες ενδιαφέρθηκαν μέχρι σήμερα πρώτα για τη δική σας ευχαρίστηση και μετά για τη δική τους, ίσως συμφωνήσετε μαζί μας ότι ένας pleaser είναι αυτό ακριβώς που χρειαζόμαστε τελικά.