Το Fifty Shades of Grey και όλες οι ταινίες της τριλογίας συγκαταλέγονται δικαίως στις πιο ερωτικές και σέξι παραγωγές. Δεν είναι, όμως, οι μοναδικές. Παρακάτω συγκεντρώσαμε και σας παρουσιάζουμε πέντε ταινίες που φτάνουν (και ίσως ξεπερνούν) σε sexiness τις περιπέτειες του Christian Grey και της Ana Steele.

Βασικό Ένστικτο

Ποιος μπορεί να ξεχάσει τη σκηνή με την Sharon Stone στην ανακριτική καρέκλα; Αυτή, φυσικά, δεν είναι η μοναδική σκηνή που κάνει το φιλμ σέξι. Η ταινία είναι γεμάτη μυστήριο, ίντριγκα, δράμα και -σωστά καταλάβατε- σεξ!

Μια Επικίνδυνη Μέθοδος

Στις αρχές του 20ού αιώνα, ο ανήσυχος Ελβετός ψυχαναλυτής Carl Jung (Michael Fassbender), σαγηνευμένος από την πρόκληση μιας δύσκολης περίπτωσης, αναλαμβάνει ως ασθενή του την ψυχασθενή, αλλά γοητευτική Sabina Spielrein (Keira Knightley). Ο ψυχαναλυτής παραδίδεται στον πόθο για την ασθενή του και μια παθιασμένη σχέση ξεκινά…

Η ζωή της Αντέλ

Η ταινία περιστρέφεται γύρω από τη ζωή της Αντέλ (Adele Exarhopoulos), μιας Γαλλίδας εφήβου που ανακαλύπτει την επιθυμία και την ελευθερία όταν μπαίνει στη ζωή της μια λεσβία ζωγράφος (Lea Seydoux) με μπλε μαλλιά. Ο ρομαντισμός και οικειότητα φτάνουν σε τέτοια επίπεδα στην ταινία που προτείνεται ως φιλμ για εφήβους άνω των 16 ετών!

Μαύρος Κύκνος

Μια νεαρή μπαλαρίνα πρέπει να αποδείξει στον απαιτητικό καλλιτεχνικό διευθυντή της ότι μπορεί να ενσαρκώσει τον πρώτο ρόλο στη «Λίμνη των Κύκνων». Ταυτόχρονα, προσπαθεί να απαγκιστρωθεί από την ψυχαναγκαστική μητέρα της και να ξεπεράσει τον ανταγωνισμό μιας φιλόδοξης συναδέλφου της, με την οποία την ενώνει κάτι περισσότερο από μια απλή επαγγελματική συνεργασία. Αν η σκηνή με τις Natalie Portman και Mila Kunis (πρωταγωνίστριες) δεν σας έχει μείνει στο μυαλό, μάλλον πρέπει να ξαναδείτε την ταινία.

H γραμματέας

Δύσκολα μια κωμωδία θα συγκαταλεγόταν σε μια τέτοια λίστα, αλλά να που η μαύρη κωμωδία «Γραμματέας» το κατάφερε. Δύο διαταραγμένα ψυχικά άτομα, ο καθένας με διαφορετικό τρόπο, ένας δικηγόρος και η γραμματέας του, βρίσκουν διέξοδο αναπτύσσοντας μια σαδομαζοχιστική σχέση.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below