Σε περίπτωση που αναρωτιέται κάποιος γιατί ο James Franco δεν είναι τόσο ενεργός τα τελευταία χρόνια στη βιομηχανία του κινηματογράφου, ενδεχομένως ένας λόγος να είναι γιατί αγωνίζεται να ξεπεράσει τον εθισμό του στο σεξ, από τον οποίο ομολόγησε ότι υποφέρει σε νέα συνέντευξη.

Ο 43χρονος ηθοποιός παραδέχτηκε επίσης ότι την περίοδο που διατηρούσε σχολή υποκριτικής είχε κοιμηθεί με μαθήτριές του, «κι αυτό ήταν λάθος». Ο υποψήφιος για Όσκαρ ηθοποιός έσπευσε πάντως να διευκρινίσει ότι όταν ίδρυσε τη σχολή δεν το έκανε για να προσελκύσει γυναίκες με σεξουαλικό σκοπό.

«Τότε σκεφτόμουν ότι από τη στιγμή που είναι συναινετικό, δεν υπάρχει πρόβλημα. Δεν σκεφτόμουν καθαρά», πρόσθεσε. Να υπενθυμίσουμε ότι η ομολογία του ήρθε τέσσερα χρόνια αφού πέντε γυναίκες τον είχαν κατηγορήσει για «ανάρμοστη» συμπεριφορά. Αργότερα, τον Οκτώβριο του 2019, δύο γυναίκες υπέβαλαν μήνυση εναντίον του, κατηγορώντας τον ότι στη σχολή του εκμεταλλευόταν επίδοξες ηθοποιούς και ότι παραπλανούσε νεαρές γυναίκες να γυρίζουν ερωτικές σκηνές.

Για τον εθισμό του στο σεξ ο Franco σχολίασε ότι προέκυψε μετά την απεξάρτησή του από το αλκοόλ, προσθέτοντας: «Είναι ένα πολύ ισχυρό ναρκωτικό. Ήμουν εξαρτημένος για πάνω από 20 χρόνια, στη διάρκεια των οποίων παρέμεινα νηφάλιος από το ποτό».

Δείτε τον James Franco να εξηγεί γιατί αποφάσισε να μιλήσει τώρα:

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below