Λοιπόν κυρίες μου, ώρα να εξηγήσουμε στη Σκορπιό, ότι δεν είναι μόνη της. Υπάρχουν κι άλλα ζώδια που χωρίς να φωνάζουν ότι είναι πολύ καλές στο κρεβάτι, την παίζουν στα ίσα. Και το πολύ καλές στο κρεβάτι αναφέρεται σε εκείνες, στη νοοτροπία τους και στο ανοιχτό μυαλό τους, στο ότι χαίρονται να δοκιμάζουν καινούρια πράγματα και τα ευχαριστιούνται πραγματικά. Έτσι, κατ επέκτασιν, ναι, κάνουν και τις καρδιές των αντρών να χτυπούν δυνατά, αφού αυτό είναι και το ευαίσθητο σημείο τους: το καλό σεξ.

Ας ξεκινήσουμε με τη Σκορπιό κι ας βάλουμε τα πράγματα στη θέση τους: Η γυναίκα Σκορπιός είναι υπερσεξουαλική και όχι μόνο στην κρεβατοκάμαρά της. Αρκετές φορές και στο ντύσιμο και στη συμπεριφορά της και στον τρόπο που κινείται στο χώρο ή ποζάρει στις φωτογραφίες. Οι άντρες το εισπράττουν αυτό, όταν όμως πέφτουν μαζί της στο κρεβάτι εκείνη κάνει τον αστερία, απλώνεται στο στρώμα και περιμένει τα πάντα από τον άλλο αφού αυτή έχει απλά εναποθέσει τον υπερσεξουαλισμό της. Κάπως έτσι λοιπόν, η γυναίκα Σκορπιός είναι μια γυναίκα που θα συγκινήσει ερωτικά έναν άντρα, αλλά όχι, δεν είναι kinky. Είναι βαθιά παραδοσιακή στο σεξ και το μυαλό της για να ερεθιστεί μπορεί να φτάσει μέχρι τη φαντασίωση του να πάει με δυο άντρες ταυτόχρονα, όχι για κανέναν άλλο λόγο, αλλά για να την αποθεώνουν διπλά.

Η Τοξότης: Kοιτάξτε, εδώ ξεπερνάτε κάθε προσδοκία, σε βαθμό που μπορεί η απελευθέρωση και οι πειραματισμοί της γυναίκας Τοξότη να σας κάνουν να κοκκινίσετε. Ένα κορίτσι που δε ντρέπεται για το σώμα του και για τις πράξεις του, που του αρέσει να δοκιμάζει νέα πράγματα, που δεν είναι σεμνότυφο  και απολαμβάνει το σεξ χωρίς ενοχές και προκαταλήψεις ενώ ενημερώνεται συνεχώς για νέα πράγματα και προτείνει στο σύντροφό της να τα πραγματοποιήσουν. Η Τοξότης είναι από νεαρή σε ηλικία ώριμη σεξουαλικά και όταν είναι ώριμη πλέον έχει ακόμη την ψυχολογία μιας νεαρής γυναίκας. Με την Τοξότη θα κάνετε το πιο έντονο σεξ της ζωής σας και χωρίς κανένα παραλειπόμενο. Καμμία κρεβατομουρμούρα, καμμία δέσμευση αν δεν το θέλει πραγματικά η ίδια. Μόνο αν είστε πολύ καλός θα τη δείτε να κοιμάται ακόμη δίπλα σας το πρωί.

Η Λέαινα: Αυτό το κορίτσι έχει τόσο μεγάλη αυτοπεποίθηση και επιλέγει με τέτοια κριτήρια τους ερωτικούς της συντρόφους που όταν ζευγαρώνει το κάνει με μεγαλοπρέπεια. Ναι, θέλει κι αυτή αποθέωση αλλά τουλάχιστον κάνει κάτι παραπάνω από την ακούνητη Σκορπιό. Έχει τις προτιμήσεις της σε στάσεις, θέλει το χρόνο της, περιποιείται το σύντροφό της και έχει kinky κρεσέντα στα οποία θέλει να δοκιμάζει το κάτι διαφορετικό μήπως της αρέσει και το ενσωματώσει στις συνήθειές της, αλλά δεν το κάνει και τόσο εύκολα. Με τη Λέαινα ένας άντρας θα περάσει καλά και θα κάνει μεγάλα πράγματα. Μπορεί όχι σε επίπεδο πρωτοτυπίας αλλά σε επίπεδο ικανοποίησης. Όπως και να έχει Λέων είναι, μην το ξεχνάτε ποτέ αυτό όπως δεν το ξεχνάει κι εκείνη. Τα κάνει όλα uber  για να ανταποκρίνονται στην αυτού υψηλότητά της.

 

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below