Τα ραντεβού και οι σχέσεις δεν εξελίσσονται πάντα όπως ονειρευόμαστε. Υπάρχουν φορές που τα πράγματα παίρνουν άλλη τροπή από εκείνη που είχαμε στο μυαλό μας και δυστυχώς αρκετές από αυτές το άτομο που έχουμε απέναντί μας δεν είναι ξεκάθαρο με τα δικά του θέλω, όπως εμείς.

Όταν κάποιος θέλει να είναι μαζί σου 9 στις 10 φορές θα το καταλάβεις. Αν συμβαίνει το αντίθετο, όμως, και σε θέλει για περιστασιακό σεξ, τα πράγματα περιπλέκονται. Διάβασε παρακάτω τα πέντε σημάδια που θα σε βοηθήσουν να ξεκαθαρίσεις τι συμβαίνει αν λαμβάνεις διφορούμενα μηνύματα από το άτομο που σε ενδιαφέρει.

Αδιαφορεί για εσένα

Εκείνοι που έχουν στο μυαλό τους ένα συγκεκριμένο πράγμα, δεν ενδιαφέρονται να σε γνωρίσουν βαθύτερα. Κάνουν επιφανειακές ερωτήσεις και οι συζητήσεις τους, συνήθως, περιστρέφονται γύρω από πολύ συγκεκριμένα ζητήματα.

Δεν σου ανοίγεται

Κατά τον ίδιο τρόπο που δεν θέλει να μάθει περισσότερα για εσένα, δεν θέλει και εσύ να ξέρεις περισσότερα για εκείνον. Σπάνια θα σου μιλήσει για την οικογένεια και τους φίλους του κι αν το κάνει θα είναι για κάτι που ίσως ήδη έχεις μάθει.

Οι συναντήσεις σας είναι συγκεκριμένες

Τις κανονίζει εκείνος και περιλαμβάνουν ταινία στο σπίτι του ή φαγητό πάλι στο σπίτι του. Συναντιέστε σε μέρη που δεν υπάρχει πολύς κόσμος, είναι σχεδόν αδύνατο να σας δουν γνωστοί και φίλοι και, φυσικά, πάντα καταλήγετε στο κρεβάτι.

Σε πιέζει να κάνετε σεξ

Και ακόμα και όταν αρνείσαι δεν σταματά να επαναφέρει το θέμα εκεί. Παραβιάζει τα όρια που θέτεις και καμιά φορά απαιτεί να συνευρεθείτε, ενώ εσύ δεν θέλεις.

Νιώθεις πως δεν σε σέβεται

Αν το ένστικτό σου σού λέει πως κάτι δεν είναι σωστό, να το ακούσεις. Ο σεβασμός είναι κύριο συστατικό μιας επιτυχημένης σχέσης κι αν νιώθεις πως δεν υπάρχει ανάμεσά σας είναι καλύτερο να τελειώσεις κάτι πριν καν αρχίσει.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below