Στα 24 της, η Gigi Hadid έχει καταφέρει να έχει μια αξιοζήλευτη καριέρα. Είναι ένα από πιο ακριβοπληρωμένα μοντέλα στον κόσμο και σίγουρα έχει το δικό της προσωπικό στιλ. Η εμφάνιση που έκανε όμως την Τρίτη 5 Νοεμβρίου στους δρόμους της Νέας Υόρκης σχολιάστηκε αρνητικά από τους θαυμαστές της.

“Έχει φυσική ομορφιά αλλά τη έγινε με το στιλ της” έγραψε ένας από αυτούς στο twitter. Ένας άλλος απάντησε στο συγκεκριμένο tweet “αυτόπου της συνέβη είναι η Mimi” αναφερόμενος στην στιλίστριά της Mimi Cuttrel με την οποία συνεργάζεται από το 2016.

Η Gigi δεν άργησε να πάρει θέση στα σχόλια. “Παιδιά, χρειάζεται να ηρεμήσετε. Λέγεται βγαίνω έξω για δουλειές -δεν ντύθηκα για να έχω την αποδοχή σας. Οι μη ρεαλιστικές προσδοκίες σας και τα συνεχόμενα παράπονά σας για το σττιλ μου ή επειδή δεν είμαι αρκετά σέξι δεν αρκούν για να με κάνουν να ντύνομαι διαφορετικά” απάντησε.

Φαίνεται πως η ίδια έχει επίγνωση ότι παρόλο που εργάζεται στο χώρο της μόδας είναι ένας κανονικός άνθρωπος που δεν χρειάζεται να πηγαίνει παντού σαν να έχει βγει από κάποιο editorial. Επίσης, οι θαυμαστές της που κάθε φορά σχολιάζουν αρνητικά αυτά που φοράει μάλλον δεν είναι και τόσο θαυμαστές της.

Η συζήτηση βέβαια στο twitter συνεχίστηκε για ώρα κάτι και το 24χρονο μοντέλο χρειάστηκε να απαντήσει και σε άλλα σχόλια για να ξεκαθαρίσει απόλυτα τη θέση της. “Μου αρέσουν αυτά που φορά και για αυτό τα φοράω. Δεν έχει να κάνει με κάποιον στιλίστα αλλά με το πώς επιλέγω να εκφραστώ. Η άποψή σου δεν θα το αλλάξει αυτό.”