Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι οι γυναίκες τρέφουν αισθήματα λατρείας για ένα συγκεκριμένο προϊόν μακιγιάζ, το οποίο δεν είναι άλλο από τη γνωστή σε όλους μας μάσκαρα. Άλλωστε από την αρχαιότητα, είχαν διαπιστώσει τη σαγηνευτική επίδραση που είχε το βλέμμα τους όταν εμφανίζονταν με σκούρες βλεφαρίδες. Μπορεί τότε να μην υπήρχε η μάσκαρα όπως τη γνωρίζουμε σήμερα, όμως είχαν ήδη ανακαλύψει τη σημαντικότητα του τονισμένου βλέμματος.

Μυστηριώδες και επιβλητικό, το έντονο βλέμμα μπορεί σίγουρα να αφήσει ανεξίτηλο το σημάδι του στο πέρασμά σας, ακόμη και αν πρόκειται για μια… τυχαία διασταύρωση. Ένα βλέμμα μπορεί να φανερώσει πολλά περισσότερα για εμάς από όσα νομίζουμε. Θαυμασμός, έκπληξη, μυστήριο και αυτοπεποίθηση, όποια και αν είναι η διάθεσή ή η σκέψη σας, το βλέμμα σας το μαρτυρά. Γι´αυτό και η μάσκαρα αποτελεί έναν από τους πιο πολύτιμους βοηθούς για να αναδείξουμε την εμφάνισή μας.

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε που από τις ισχυρότερες κυρίες της πολιτικής σκηνής παγκοσμίως, μέχρι και τις influencers που ακολουθούν πιστά τις τάσεις της ομορφιάς, αναζητούν την ιδανική μάσκαρα που θα χαρίσει αξεπέραστο βλέμμα. Ακόμη και αν έχετε μινιμαλιστική διάθεση για το μακιγιάζ σας, η μάσκαρα αποτελεί το κάδρο των ματιών μας και δεν λείπει από κανένα νεσεσέρ.

Αν και μέχρι τώρα έπρεπε να συμβιβαστούμε σχετικά με τις επιλογές μας σε προϊόντα μάσκαρα, καθώς ήταν αδύνατον να βρεθεί προϊόν που να χαρίζει  μάκρος και μήκος ταυτόχρονα, η νέα εμμονή στο μακιγιάζ μας ακούει στο όνομα: Mark. Big & Extreme by Avon. Μια μάσκαρα ειδικά κατασκευασμένη για να ικανοποιήσει τις ανάγκες ακόμη και των πιο απαιτητικών beauty addicts, έρχεται για να αλλάξει το τοπἰο στο μακιγιάζ όπως το… βλέπαμε μέχρι σήμερα.

Μπορεί να συνδυαστεί μήκος και όγκος;

Με τη νέα καινοτόμα μάσκαρα Mark. Big & Extreme, μπορεί! Το μυστικό βρίσκεται στην επαναστατική της σύσταση η οποία περιέχει Elastovolumeric που χαρίζει 200% περισσότερο μάκρος και ελαστικότητα από τις απλές συνθέσεις. Η φόρμουλα της σε συνδυασμό με το βουρτσάκι, το οποίο μάλλον θα ονομάζαμε “μαγικό ραβδί” καλύτερα, χαρίζουν αξεπέραστο μήκος και όγκο για φυσικές βλεφαρίδες που συναγωνίζονται σε γοητεία τις τεχνητές, με εως και 54% μεγαλύτερο μάκρος. Ο σπιράλ σχεδιασμός του, αγκαλιάζει και την πιο μικρή βλεφαρίδα, εφαρμόζοντας το προϊόν ομοιόμορφα σε όλο το μήκος της, από τη ρίζα μέχρι την άκρη.

Οι εκπλήξεις όμως δεν σταματούν εδώ. Η μάσκαρα Mark. Big & Extreme έχει αδιάβροχη σύσταση, ώστε να μη σας προδώσει ούτε στο πιο ξαφνικό χειμωνιάτικο μπουρίνι, ενώ η κρεμώδης υφή της δεν σκληραίνει τις βλεφαρίδες, παρέχοντας θρέψη και προστασία κατά τη διάρκεια της ημέρας. Είναι οφθαλμολογικά ελεγμένη και κατάλληλη για χρήση ακόμη και αν φοράτε φακούς επαφής, ενώ αφαιρείται πανεύκολα με το ντεμακιγιάζ χωρίς να προκαλούνται ερεθισμοί στα μάτια.

Η μάσκαρα Mark. Big & Extreme όμως, μας έχει ενθουσιάσει για ένα λόγο ακόμη: διατίθεται σε 3 χρώματα συμβαδίζοντας με τις απαιτητικές τάσεις στο μακιγιάζ που έχουν παρουσιάσει οι μεγαλύτεροι σχεδιαστές παγκοσμίως. Έντονο μαύρο για όλες τις φορές που επιθυμείτε να εκφράσετε τον αισθησιαμό και τη σαγήνη σας, καφέ για τις ημέρες που αισθάνεστε πιο “γήινη” και μπλε για να αναδείξετε τη fashionista που κρύβετε μέσα σας.

Όποια και αν είναι η διάθεσή σας, όσο απαιτητικό πρόγραμμα και αν έχετε η μάσκαρα Mark. Big & Extreme θα αποτελέσει τον απόλυτο σύμμαχό σας για να αναδείξετε τον πιο εντυπωσιακό εαυτό σας όλες τις ώρες της ημέρας.