Ένα νέο τρέιλερ αλλά και η επίσημη ημερομηνία του ντοκιμαντέρ για τη ζωή του πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle δόθηκε στη δημοσιότητα από το Netflix. Μάλιστα, στο νέο τρέιλερ γίνεται αναφορά και στην πριγκίπισσα Νταϊάνα.

Στην περιγραφή του ντοκιμαντέρ αναφέρεται: «Η άλλη πλευρά της υψηλού προφίλ αγάπης του Harry και της Meghan». Στο τρέιλερ που δημοσιεύτηκε τη Δευτέρα, 5 Δεκεμβρίου – υπενθυμίζουμε ότι το πρώτο τρέιλερ κυκλοφόρησε την 1η του μήνα– ο πρίγκιπας Harry περιγράφει τη βασιλική ζωή ως ένα «βρώμικο παιχνίδι» και αναφέρεται «στον πόνο και τα βάσανα των γυναικών που παντρεύονται μέσα σε αυτό τον θεσμό της μοναρχίας».

Ενώ μιλάει στην κάμερα, προβάλλονται πλάνα της μητέρας του, Νταϊάνα, και της Κέιτ Μίντλετον, της πριγκίπισσας της Ουαλίας, που ακολουθούνται από τους παπαράτσι. Κατά τη διάρκεια του τρέιλερ, ένας φίλος του ζευγαριού ισχυρίζεται ότι ο λόγος που το ζευγάρι υπέστη τόσα δεινά ήταν «το φυλετικό μίσος», ενώ ο Harry εμφανίζεται εξοργισμένος, καθώς η Meghan Markle περνά πίσω του, έγκυος στην κόρη τους, Λίλιμπετ.

Στο δεύτερο επίσημο trailer, ακούγεται επίσης η Meghan να λέει: «Συνειδητοποίησα, πως δεν θα σε προστατέψουν ποτέ» ενώ ο Harry παραδέχεται πως «είναι πολύ δύσκολο να κοιτάς πίσω».

Το τρέιλερ ολοκληρώνεται με τον πρίγκιπα Harry να τονίζει: «Κανείς δεν γνωρίζει την πλήρη αλήθεια – εμείς γνωρίζουμε την πλήρη αλήθεια».

Πότε θα κυκλοφορήσει το ντοκιμαντέρ

Το πρώτο μέρος των τριών επεισοδίων θα κάνει πρεμιέρα στις 8 Δεκεμβρίου ενώ στις 15 Δεκεμβρίου θα ανέβουν τα υπόλοιπα από τα έξι επεισόδια. Το ντοκιμαντέρ περιγράφει την ερωτική ιστορία του ζευγαριού ενώ δίνονται παράλληλα πολλές λεπτομέρειες και πληροφορίες για τα ταραχώδη χρόνια τους πριν το Megxit, ως ανώτερα μέλη της βασιλικής οικογένειας.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below