Η Ελένη Μενεγάκη μπόρεσε να κλέψει λίγο χρόνο από τις υποχρεώσεις της, για να παρακολουθήσει το βράδυ της Πέμπτης  το fashion show της καταξιωμένης ελληνίδας σχεδιάστριας Mary Katrantzou για τον σύλλογο Ελπίδα, που πραγματοποιήθηκε στο Ναό του Ποσειδώνα στο Σούνιο.

Η εκδήλωση έγινε για καλό σκοπό και συγκεκριμένα για τα 30 χρόνια από την ίδρυση του Σωματείου «ΕΛΠΙΔΑ – Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο».

Ο αρχαιολογικός χώρος γέμισε με εκλεκτούς καλεσμένους της σχεδιάστριας και η δημοφιλής παρουσιάστρια που βρισκόταν εκεί, δεν παρέλειψε να φωτογραφηθεί λίγο πριν από την έναρξη του show και να μοιραστεί αυτό το όμορφο στιγμιότυπο με τους θαυμαστές της στο Instagram.

Για την εμφάνισή της αυτή επέλεξε ένα λιτό φόρεμα, που το συνδύασε με μία λεπτή ζώνη στην μέση. Το μακιγιάζ της ήταν μίνιμαλ και λαμπερό ενώ τα μαλλιά της είχαν ένα επιμελώς ατημέλητο χτένισμα.

Στην λεζάντα, με την οποία συνόδευσε την φωτογραφία έγραψε χαρακτηριστικά «Λίγο πριν την έναρξη του show της Μαίρης Κατράντζου για το Σύλλογο Ελπίδα»!

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below