Η ηθοποιός της ταινίας «Hustlers» μπορεί να απογοήτευσε τους θαυμαστές της με την πρώτη της επίσημη εμφάνιση για το 2020, ωστόσο έσπευσε να το «διορθώσει», με looks που κόβουν την ανάσα. Ένα από αυτά δημιουργήθηκε για τα 25α Critics Choice Awards στα οποία η Λατίνα σταρ έδωσε το παρών solo, φορώντας ένα διακοσμημένο με κρύσταλλα Georges Hobeika sleek φόρεμα σε κρεμ απόχρωση, το οποίο τόνιζε την καλλίγραμμη σιλουέτα της. Το φόρεμα αυτό το συνδύασε με vintage κοσμήματα Harry Winston κι ένα αστραφτερό clutch.

Πέρα από το σαγηνευτικό μακιγιάζ της, εκείνο που είχε πολύ ενδιαφέρον και σε αυτήν την περίπτωση ήταν το χτένισμα της τραγουδίστριας. Το styling των μαλλιών της ανέλαβε για ακόμη μια φορά ο έμπιστος hairstylist της, Chris Appleton, ο οποίος εμπνεύστηκε από την πολυτελή τουαλέτα της και θέλησε να δημιουργήσει ένα look που θα «αγκαλιάζει» γλυκά την πλάτη της Lopez.

Όπως έγραψε ο ίδιος ο hairstylist στο λογαριασμό του στο Instagram, αυτό το χτένισμα είναι η επιτομή των glossy curls. Ο Chris Appleton πρόσθεσε τρέσες για να αυξήσει το μήκος αλλά και τον όγκο στα μαλλιά της και προτίμησε να δημιουργήσει έναν απαλό κυματισμό, ο οποίος διαμορφωνόταν σε τρία επίπεδα και αναδείκνυε το φωτεινό ξανθό – μελί χρώμα.

Getty Images

Το hairstyle αυτό που είναι ό,τι πιο glam για τις γυναίκες που έχουν μακριά μαλλιά, αποτελεί ένα μικρό έργο τέχνης μετά το περίτεχνο χτένισμα με τις πλεξούδες, που είδαμε από τον Chris Appleton για την εμφάνιση της Lopez στα Golden Globes 2020.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below