«Στην ζωή σου δεν πρέπει να έχεις απωθημένα. Την ήθελα πολύ αυτή την αλλαγή και έφτασε η κατάλληλη στιγμή! Πως σου φαίνεται?». Με αυτήν τη φράση η Βάσω Κολλιδά παρουσίασε στους θαυμαστές της, μέσα από το λογαριασμό της στο Instagram, το νέο της, πολύ τολμηρό look, το οποίο της πάει πολύ.

Η Βάσω Κολλιδά  πήρε την απόφαση να αλλάξει ριζικά το στιλ των μαλλιών της και να υιοθετήσει μια από τις μεγαλύτερες τάσεις που ακολουθούν τα τελευταία χρόνια οι celebrities του εξωτερικού, το pixie cut. Το συγκεκριμένο κούρεμα έχουμε δει να το υποστηρίζουν με τον πιο δυναμικό τρόπο  γυναίκες, όπως η Kristen Stewart, η Charlize Theron, η Bella Hadid, η Kate Hudson, η Cara Delevigne, εντυπωσιάζοντας τους πάντες σε red carpet εμφανίσεις.

Το pixie cut αποτελεί τον καλύτερο τρόπο για  να αναδείξει μια γυναίκα τα χαρακτηριστικά του προσώπου της, τονίζοντας σημεία όπως τα ζυγωματικά και τα μάτια, ενώ ταυτόχρονα εκπέμπει αυτοπεποίθηση και δεν είναι ποτέ βαρετό, αφού μπορείς ανάλογα με το μήκος των μαλλιών να παίξει με το styling. Για να αποκτήσει το τέλειο look, η Βάσω Κολλιδά αποκάλυψε πως αφέθηκε στα χέρια του Ηλία Ζάρμπαλη.

 

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below