Ο Πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle μοιράστηκαν λεπτομέρειες σχετικά με το νέο τους εγχείρημα μετά την αίτηση που υπέβαλαν για καταχώρηση εμπορικού σήματος στο αρμόδιο γραφείο ευρεσιτεχνίας και εμπορικών σημάτων των Ηνωμένων Πολιτειών στις 10 Μαρτίου.

Ήλπιζαν ότι οι πληροφορίες δε θα διέρρεαν μέχρι να ήταν έτοιμοι να προβούν σε επίσημη ανακοίνωση, αλλά δε χρειάστηκε πολύ για να κυκλοφορήσει η είδηση εξαιτίας της γραφειοκρατίας που είναι στο δημόσιο τομέα.

«Όπως εσείς, εστιάζουμε στην υποστήριξη των προσπαθειών για την αντιμετώπιση της παγκόσμιας πανδημίας του COVID-19, αλλά εφόσον αντιμετωπίσαμε επίσης το γεγονός ότι οι πληροφορίες αυτές βγήκαν στο φως, αισθανθήκαμε υποχρεωμένοι να μοιραστούμε την ιστορία του πώς συνέβη αυτό», αναφέρουν οι Sussexes στη δήλωσή τους. «Πριν από το SussexRoyal ήρθε η ιδέα του “Arche» – της ελληνικής λέξης που σημαίνει “πηγή δράσης”. Συνδέσαμε αυτή την ιδέα για τη φιλανθρωπική οργάνωση που ελπίζαμε να δημιουργήσουμε μια μέρα και έγινε η έμπνευση για το όνομα του γιου μας».

Και προσθέτουν: «Για να κάνουμε κάτι με νόημα, να κάνουμε κάτι που έχει σημασία. Το Archewell είναι ένα όνομα που συνδυάζει μια αρχαία λέξη για δύναμη και δράση, και ένα άλλο που επικαλείται τους πόρους και τις ικανότητες που ο καθένας μας πρέπει να αντλήσει».

Τα έγγραφα αυτά αναφέρθηκαν για πρώτη φορά από την Telegraph και περιλαμβάνουν μία εκτεταμένη λίστα κατηγοριών από ταινίες έως podcasts, ρούχα σε φιλανθρωπικές υπηρεσίες, μέχρι διαδικτυακά σεμινάρια, διαλέξεις και εκδρομές. Αν όλα πάνε όπως τα σχεδιάζει, το πριγκιπικό ζεύγος θα γνωστοποιήσει τις πραγματικές λεπτομέρειες των μελλοντικών του προσπαθειών αργότερα φέτος, προς το καλοκαίρι. «Ανυπομονούμε να ξεκινήσουμε το Archewell την κατάλληλη στιγμή», επεσήμαναν.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below