Καθημερινά ασχολείσαι με το πρόσωπό σου και φροντίζεις ώστε αυτό να είναι καθαρό και υγιές, όπως επίσης απολαμβάνεις να δημιουργείς εντυπωσιακά μακιγιάζ, everyday & glam looks. Όμως, αυτό που πολύ συχνά ξεχνάς να κάνεις, είναι να εστιάζεις σε ένα από τα ευαίσθητα χαρακτηριστικά του προσώπου σου, τα χείλη. Με την πάροδο των χρόνων, αυτά αρχίζουν να χάνουν την υγρασία τους, να «μαζεύουν» και να μην έχουν τον αρχικό φυσικό τους όγκο.

Η λύση για να τα διατηρήσεις λεία, αψεγάδιαστα και βελούδινα είναι να μην ξεχνάς να χρησιμοποιείς ποτέ ένα κατάλληλο προϊόν και συγκεκριμένα ένα lip balm, το οποίο χάρη στα πολύτιμα συστατικά του μπορεί να τα κάνει αξιοζήλευτα. Τι καλύτερο, από το να επιλέξεις ένα lip balm με χρώμα, που εκτός από προφύλαξη δίνει κι ένα ανεπαίσθητο και διακριτικό χρώμα στα χείλη, σαν να φοράς κραγιόν;

Εγώ ανανεώνω λοιπόν το νεσεσέρ μου και σου προτείνω τα προϊόντα που πρέπει να σε συνοδεύουν σε κάθε σου καλοκαιρινή έξοδο!

PURE COLOR ENVY COLOR REPLENISH LIP BALM, ESTEE LAUDER

Αυτό το ενυδατικό balm γλιστρά πάνω στα χείλη για να προσφέρει έντονη υγρασία ενώ δίνει και μία δόση χρώματος που προσαρμόζεται ανάλογα με την απόχρωση των χειλιών. Το balm λειαίνει και ενυδατώνει για όμορφα χείλη με όγκο.

DIOR ADDICT LIP GLOW TO THE MAX 204 BRIGHT CORAL, DIOR

Το πρώτο balm χειλιών της σειράς Dior backstage με διπλή δράση «Color & Glow» για δροσερά, λαμπερά χείλη και φυσικό, προσαρμοσμένο χρώμα. Η διπλή δράση «Color & Glow» περιλαμβάνει: Μια απόχρωση ενισχυμένη με την τεχνολογία Color Reviver για αυξημένα ρόδινο αποτέλεσμα που ταιριάζει με κάθε τόνο δέρματος – Μια απόχρωση εμπλουτισμένη με ιριδίζουσες χρωστικές ουσίες που αντανακλούν το φως και χαρίζουν έντονη λάμψη.

DIAMOND LIP BALM, DIRTY THOUGHTS, HUDA BEAUTY

Ένα lip balm που είναι ελαφρώς χρωματισμένο, έχει γυαλιστερό φινίρισμα και είναι κατασκευασμένο από μείγμα καταπραϋντικών συστατικών για τα χείλη. Δίνει μια μοναδική λάμψη σαν διαμάντι και περιλαμβάνει ένα μείγμα από πλούσια συστατικά που μαλακώνουν και ενυδατώνουν τα χείλη.

TENDERTALK LIP BALM PLAY WITH ME, MAC COSMETICS

Ενα καινοτόμο ενυδατικό χειλιών, το οποίο δημιουργεί την προσωπική σου απόχρωση βάσει της χημείας του σώματός σου. Συνδυάζοντας θρεπτικά συστατικά μαζί με μια καινοτόμο τεχνολογία, μπορείς να έχεις τα πιο απαλά και ενυδατωμένα χείλη με την κατάλληλη ποσότητα χρώματος. Με ιδιαίτερο άρωμα βανίλιας και συσκευασμένο σε μια υπέροχη ιριδίζουσα μεταλλική θήκη που θα κλέψει τα βλέμματα.

COMFORT LIP BALM CORAL, EMBRYOLISSE

Συνδυάζοντας φροντίδα και μακιγιάζ το Comfort Lip Balm της Embryolisse ενυδατώνει, θρέφει και χαρίζει ομορφιά, άνεση και λάμψη στα χείλη με μια κίνηση. Με καστορέλαιο, cotton butter και βιταμίνη Ε στη σύνθεση του, αλλά και με κρεμώδη υφή. Τα χείλη παραμένουν μεταξένια, λεία και λαμπερά έχοντας ένα φυσικό χρωματικό αποτέλεσμα που διαρκεί.

EXTRA LIP TINT BARE PUNCH, BOBBI BROWN

Ένα lip balm με απαλή αίσθηση που προσφέρει απαλότητα και ενυδάτωση, ενώ παράλληλα ενισχύει το χρώμα και βελτιώνει την όψη στα χείλη.

SOLEIL LIP BALM PARADISO, TOM FORD

Συνδυάζει την περιποίηση των χειλιών με το λαμπερό χρώμα. Θρεπτικό βούτυρο κακάο και ένυδρο βούτυρο Monhoi Tahiti που απαλύνει τα χείλη με θεραπευτικά αντιοξειδωτικά. Δίνει ελαφριά λάμψη με υγρό φινίρισμα. Σε μικρό clutch-sized μέγεθος.

LIP BALM SUGAR TINTED LIP TREATMENT SPF 15 CORAL, FRESH

Ενα ενυδατικό, μαλακτικό balm για τα χείλη που χαρίζει καθαρό, διάφανο ή ανεπιτήδευτο χρώμα με ενυδάτωση που διαρκεί και την απαραίτητη αντηλιακή προστασία SPF 15. Παρασκευασμένο από θρεπτικά έλαια, συμπεριλαμβανομένων των σπορέλαιων meadowfoam και μαύρου φραγκοστάφυλου, βοηθά στην ενυδάτωση. Διαθέτει υγρασία που διατηρεί τη ζάχαρη για να προσφέρει συνεχή ενυδάτωση συν αντηλιακό με εθιστικό άρωμα εσπεριδοειδών.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below