Είναι γεγονός, πως κάθε σταγόνα ενός αρώματος που ακουμπά απαλά το δέρμα σου, μπορεί να δηλώσει πολλά περισσότερα για τη διάθεση και την προσωπικότητά σου, ακόμα και σε σχέση με ένα ρούχο ή ένα αξεσουάρ. Μπορεί να σε ταξιδέψει στις πιο δυνατές στιγμές της ζωής. Σε όσα έχεις ζήσει με πάθος και φυλάς σαν τις πιο πολύτιμες αναμνήσεις, αλλά και σε όσα ονειρεύεσαι να πραγματοποιήσεις και βρίσκονται  γραμμένα στα μελλοντικά σου σχέδια. Αυτό βέβαια προϋποθέτει να βρεις το τέλειο άρωμα. Η αναζήτησή του είναι μια πολύ σημαντική αλλά και πολύ προσωπική υπόθεση. Με άλλα λόγια, το άρωμά σου είσαι εσύ.

Πώς καταλαβαίνεις ότι το έχεις βρει; Όταν οι νότες που απελευθερώνονται από το μπουκαλάκι του, καταφέρουν να σε μαγέψουν, από την πρώτη κιόλας στιγμή. Όταν γίνεται αληθινός πειρασμός. Όπως το Good girl gone Bad – Eau Fraîche του οίκου Kilian Paris, την πιο πρόσφατη παραλλαγή του αγαπημένου αρώματος, Good girl gone Bad.

Πρόκειται για μια limited-edition δημιουργία που κάνει τις γυναίκες να μην μπορούν να αντισταθούν χάρη στη δροσιστική οσφρητική νότα, που έχει προστεθεί στη σύνθεσή του. Το άρωμα αυτό εμφανίζεται την πιο ιδανική εποχή του χρόνου, μια εποχή που ο αισθησιασμός κυριαρχεί στο έπακρο: το καλοκαίρι.

Ο αρωματοποιός Alberto Morillas, που σε συνεργασία με τον ιδρυτή του οίκου, Kilian Hennessy είχαν δημιουργήσει το πρωτότυπο μίγμα, επαναπροσδιορίζει την σύνθεση του αγαπημένου αρώματος, προτάσσοντας τα λευκά του άνθη και προσθέτοντας μια αναζωογονητική καλοκαιρινή πινελιά, γεγονός που το καθιστούν το πιο εθιστικό άρωμα του φετινού καλοκαιριού.

Η χρυσή σύνθεσή του περιλαμβάνει νότες από φωτεινά άνθη πορτοκαλιάς από τη Βόρεια Αφρική, τριαντάφυλλα από την Τουρκία και το Μαρόκο και το Jasmine Sambac από την Αίγυπτο, «λουσμένο» με ένα κύμα δροσιάς. Ένα ακόμα από τα μυστικά του νέου αυτού αρώματος του οίκου Kilian Paris είναι το ηδονικό Tuberose που αναδύεται πιο ανάλαφρο χαρίζοντας μοναδική αίσθηση φρεσκάδας.

Το μπουκάλι του αρώματος, στις πλευρές του οποίου είναι φιλοτεχνημένο ένα signature μοτίβο του οίκου Kilian Paris, εμπνευσμένο από την ασπίδα του Αχιλλέα της Αρχαίας Ελληνικής Μυθολογίας, περιλαμβάνει άλλο ένα ξεχωριστό συστατικό, το σαγηνευτικό floral Musk.

Αυτό το καλοκαίρι, το Good girl gone Bad – Eau Fraîche, κάπου ανάμεσα σε ναρκώδες και αιθέριο, είναι η μαγική συνταγή που χρειάζεσαι για εμφανίσεις που θα μείνουν αξέχαστες.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below