Πρόσφατα κατάφερε να ξαναδεί το σύντροφό της, Anwar Hadid και την οικογένειά του που ζουν στην Αμερική, μετά από τέσσερις ολόκληρους μήνες εξαιτίας της πανδημίας.

Η Dua Lipa επέστρεψε πρόσφατα στην… υπάρχουσα κανονικότητα και στη ζωή της στη Νέα Υόρκη με αποτέλεσμα οι φωτογράφοι να έχουν προλάβει ήδη να την απαθανατίσουν να τριγυρνά στο Greenwich village.

Εμείς πάλι πρέπει να επισημάνουμε πως επέστρεψε ιδιαίτερα ανανεωμένη και στυλάτη, φορώντας ένα από τα items που θα μας απασχολήσουν το ερχόμενο φθινόπωρο και που θέτουν τις βάσεις για ένα στυλάτο, αλλά και σέξι outfit.

H 24χρονη τραγουδίστρια δείχνει να έχει ιδιαίτερη αδυναμία στα κορμάκια και στην προκειμένη την είδαμε με ένα λευκό μακρυμάνικο cut-out bodysuit που προσέδιδε αέρα πολυτέλειας στο ήδη προσεγμένο black & white look της. Το συνδύασε με μαύρο υφασμάτινο ψηλόμεσο παντελόνι, statement ζώνη και μαύρα ψηλοτάκουνα πέδιλα.

View this post on Instagram

back by popular demand

A post shared by DUA LIPA (@dualipa) on

Θυμίζουμε ότι πρόσφατα είχε φορέσει ένα αντίστοιχα σέξι κορμάκι που θύμιζε μπούστο και θέλησε να το δείξει στους φανς της στο Instagram.

View this post on Instagram

should I bring her back?

A post shared by DUA LIPA (@dualipa) on

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below