Η Jennifer Lopez είναι τρελά ερωτευμένη με τον αγαπημένο της και δεν το κρύβει. Με αφορμή τα γενέθλιά τους, στις 27 Ιουλίου, η Λατίνα superstar δημιούργησε ένα βίντεο γεμάτο από φωτογραφίες, αστεία κλιπ και οικογενειακές στιγμές, μέσα από το οποίο του ευχήθηκε «χρόνια πολλά». Η 51χρονη τραγουδίστρια χρησιμοποίησε το Instagram για να το προβάλει και όπως ήταν αναμενόμενο προκάλεσε τεράστιο ενθουσιασμό στους θαυμαστές της.

Με soundtrack το κομμάτι του Frankie Valli του 1967 “Can’t Take My Eyes Off You”, το video ξεκινά με φωτογραφίες του Rodriguez ως παιδί, προτού ξεκινήσει την καριέρα του στο MLB. Στη συνέχεια εμφανίζεται στη ζωή του η Lopez. Τους βλέπουμε να μοιράζονται γλυκά φιλιά και τρυφερές στιγμές καθώς παίζει το ρομαντικό τραγούδι, ενώ στο βίντεο εμφανίζονται και τα παιδιά τους.

«Βρίσκεσαι στην τηλεόραση αυτή τη στιγμή και κάθομαι εδώ στο στούντιο να σε παρακολουθώ και σκέφτομαι πως θέλω μόνο να είμαι εδώ μαζί σου, να γελάω και να απολαμβάνω τη ζωή μαζί σου. Όπως κι αν είναι, όπου κι αν είναι αυτό, δεν έχει σημασία», έγραψε στη λεζάντα του post η Lopez και συμπλήρωσε «Είναι ευλογία που έχω εσένα, χρόνια πολλά 13αρι μου.»

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below