Η πολυαναμενόμενη τηλεοπτική εμφάνιση της Meghan Markle και του πρίγκιπα Harry πραγματοποιήθηκε την παραμονή της Ημέρας της Γυναίκας δημιουργώντας θύελλα δημοσιευμάτων και αντιδράσεων. Το ζευγάρι, όπως ήταν αναμενόμενο, έκανε πολλές αποκαλύψεις για την βρετανική βασιλική οικογένεια και για τον τρόπο που ζούσαν.

Σήμερα Δευτέρα 8 Μαρτίου στις 16:00, ο ΑΝΤ1 θα προβάλει αποκλειστικά για την Ελλάδα, την πολυσυζητημένη συνέντευξη του πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle, στην Oprah Winfrey, τα δικαιώματα της οποίας εξασφάλισε από το Τηλεοπτικό Δίκτυο CBS.

Σε μια εξομολόγηση – συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης, η δούκισσα του Σάσεξ μιλάει για τη ζωή της ως μέλος της βασιλικής οικογένειας, για τον γάμο, τη μητρότητα και το φιλανθρωπικό της έργο, αλλά και για τον τρόπο που διαχειρίζεται την έντονη πίεση που δέχεται λόγω της δημοσιότητας.

Στη συνέχεια, στην συνέντευξη -συνολικής διάρκειας δύο ωρών- συμμετέχει και ο πρίγκιπας Harry και μαζί μιλούν για τη μετακόμισή τους στις Η.Π.Α., ενώ μεταξύ άλλων μοιράζονται τα μελλοντικά τους σχέδια, αλλά και τα όνειρά τους για την οικογένειά τους που θα μεγαλώσει.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below