Οι θαυμαστές του Gossip Girl παρακολουθούσαν με αγωνία και τις έξι σεζόν της σειράς για να ανακαλύψουν μέσα σε όλα και ποια ήταν η μυστηριώδης blogger που ήξερε όλα τα κουτσομπολιά. Κι ενώ μέχρι το φινάλε της σειράς αναρωτιόμασταν για την ταυτότητά της φαίνεται πως είχε αποκαλυφθεί ήδη από το πρώτο επεισόδιο. Κανείς όμως δεν το είχε συνειδητοποιήσει μέχρι που ένας έξυπνος χρήστης του TikTok το τόνισε στον λογαριασμό του.

Ο συγκεκριμένος χρήστης είδε ότι ο Dan Humphrey ήταν πίσω από το blog του Gossip Girl. Κατά τη διάρκεια της αφήγησης από την Kristen Bell, η κάμερα γυρνάει στον Dan που κάθεται στο lap top του και στη συνέχεια εκείνη ρωτάει “Ποια είμαι;” Ως συνήθως είπε στους θεατές “αυτό είναι το μυστικό που δεν θα πω ποτέ -το μόνο”. Φαίνεται όμως ότι το Gossip Girl μας αποκαλύφθηκε.

Στη συνέχεια οι fans της σειράς συνειδητοποιούσαν ότι υπήρχαν κι άλλες ενδείξεις στο πρώτο επεισόδιο και στις οποίες δεν είχαμε δώσει σημασία όπως ότι ο Dan και η αδερφή του ήταν στον κεντρικό σταθμό των τρένων όταν η Serena van der Woodsen επέστρεψε στη Νέα Υόρκη. Η Jenny επίσης αποκαλεί τον Dan “αόρατο άνδρα” που σήμαινε ότι κανένας από τους συμμαθητές του δεν νοιαζόταν για να γράψει για εκείνον. Παρόλα αυτά αναφέρθηκε από την Gossip Girl κερδίζοντας μάλιστα το ψευδώνυμο “Lonely Boy”.

@yussijuicy2.0Iykyk #SourPatchPrankFund #GodzillaVsKongRoar #RayBanElevatorDance #fyp #gossipgirl♬ original sound – yusra ali588

Αλλά ακόμα κι αν το πρώτο επεισόδιο “κάρφωσε” την ταυτότητα του Gossip Girl, δεν ήταν προσχεδιασμένο. Το 2017 σε συνέντευξή του στο Vulture o εκτελεστικός παραγωγός, Joshua Safran αποκάλυψε ότι οι σεναριογράφοι και οι παραγωγοί δεν είχαν συγκεκριμένο πρόσωπο στο μυαλό στην αρχή αλλά κατέληξαν στον αδερφό της Serena, Eric. “Πάντα πίστευα ότι ήταν ο Eric μέχρι το τέλος της δεύτερης σεζόν και μέχρι που το καθοδήγησα εκεί”, είπε. Ωστόσο, η New York Post έκανε spoil με αυτή την εκδοχή. “Ακόμα δεν ξέρω πώς αυτό συνέβη, θεωρώ ότι απλά μαντέψαν”, είπε. “Συνειδητοποιήσαμε ότι δεν μπορούσαμε να προχωρήσουμε με αυτό το σχέδιο οπότε τον εγκαταλείψαμε”.

Κατά τη διάρκεια μιας εμφάνισής του στο Vulture Festival το 2019, ο Safran είπε ότι η καρδιά του ήταν στον Nate Archibald που έγινε το επόμενο σχέδιό τους. “Ένας από τους σεναριογράφους συνειδητοποίησε ότι ο Nate δεν έστειλε ποτέ συμβουλή στο Gossip Girl το οποίο ήταν αλήθεια τουλάχιστον μέχρι το τέλος της 5ης σεζόν”, είπe. “Τότε είπαμε ‘καλά, αυτός θα είναι το Gossip Girl'”. Όταν όμως ο Safran έφυγε από τη σειρά πριν την ολοκλήρωση της 5ης σεζόν, το σχέδιο στράφηκε προς τον Dan. Οπότε είτε το ήξεραν οι παραγωγοί είτε όχι, τα πράγματα κινήθηκαν βάση σχεδίου.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below