Όχι, δεν πρόκειται για μία ακόμα τεχνική μακιγιάζ που εμφανίστηκε στα social media και υπόσχεται να αναδείξει τα ζυγωματικά σου. Το τελευταίο viral trend που βγήκε μέσα από το TikTok, θέλει να χρησιμοποιήσεις αντηλιακό για να μαυρίσεις μόνο σε συγκεκριμένα σημεία του προσώπου σου.

Εφαρμόζοντας αντηλιακή κρέμα στα σημεία του προσώπου όπου δεν θα έκανες contouring, ουσιαστικά τα προστατεύεις από το μαύρισμα. Τα υπόλοιπα, όπως για παράδειγμα η περιοχή ακριβώς κάτω από τα ζυγωματικά σου, θα μαυρίσουν από τον ήλιο, δημιουργώντας έτσι ένα εφέ σκιάσεων που δεν φεύγει με ντεμακιγιάζ.

@stopiteliI am convinced this works! #tutorial #contour #summer #lifehack #hack #beautyhack #snatched #tiktokwellness #hiddentalent♬ original sound – Eli Withrow


Αν μας ρωτάς πάντως, θα σε συμβουλεύαμε να μην το δοκιμάσεις. Η ηλιακή ακτινοβολία είναι η νο1 αιτία γήρανσης του δέρματος και η καθημερινή χρήση αντηλιακού είναι απαραίτητη σε καθημερινή βάση, είτε έχει ήλιο, είτε συννεφιά. Μία πούδρα σε πιο σκούρο χρώμα από αυτό της επιδερμίδας σου ή ένα μπρόνζερ θα σου χαρίσει το ίδιο -ή και καλύτερο- αποτέλεσμα σκίασης, χωρίς να θέσεις την υγεία και το δέρμα σου σε κίνδυνο.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below