Τα midi είναι τα φορέματα που θέλαμε να φοράμε τα τελευταία χρόνια. Slip, wrap ή με κουμπιά στο μπροστινό μέρος, το μόνο κοινό πράγμα μεταξύ τους ήταν ότι έχουν μήκος έως τη μέση της γάμπας. Και κάπως έτσι τα πόδια μας παρέμεναν κρυμμένα τα προηγούμενα καλοκαίρια.

Κι ενώ τα μεσαίου μήκους στυλ σίγουρα παραμένουν βασικά κομμάτια της γκαρνταρόμπας μας, (να είστε σίγουρες ότι δεν θα θέλαμε ούτε εμείς να τα αποχωριστούμε), αυτή τη σεζόν τα στριφώματα ανεβαίνουν και τα μίνι φορέματα δεν προορίζονται πλέον αποκλειστικά για τις βραδινές εξόδους.

Οι αγαπημένοι μας σχεδιαστές που έκαναν τα midi φορέματα απαραίτητο μέρος της καλοκαιρινής μας ντουλάπας, τώρα επανεξετάζουν και τις μίνι σιλουέτες. Kαι φυσικά, θα τα δούμε φορεμένα με όλα τα παπούτσια της σεζόν-από τις μπαλαρίνες και τα sneakers μέχρι τα σανδάλια που μας κάνουν να νιώθουμε πάντα καλοντυμένες ανεξάρτητα αν έχουν επίπεδη σόλα ή τακούνι.

Αυτά είναι τα 5 μίνι στυλ που αξίζει φέτος να ανακαλύψετε:

 

Κομψά shirt-dresses

Ένα κλασικό shirt-dress σε μίνι μήκος είναι ένα ιδανικό κομμάτι για να δείχνετε φρέσκες και καλοντυμένες. Σε συνδυασμό με ένα ζευγάρι φλατ δερμάτινα σανδάλια έχετε μια casual, αλλά ελκυστική εμφάνιση που μπορείτε να φορέσετε οπουδήποτε.

Alberta Ferretti

 

Strappy

Μια άλλη αλάνθαστη επιλογή είναι τα strappy μίνι φορέματα, αυτά που αντιμετωπίζουν κάθε κύμα καύσωνα με μεγάλη δόση στυλ και προσθέτουν μια σέξι πινελιά στο στυλ σας. Συνδυάστε τα με minimal φλατ σανδάλια για μια δροσερή και εκλεπτυσμένη εμφάνιση.

Michael Kors

 

Τα μικρά μαύρα

Οι καλοκαιρινοί μήνες μπορεί να δίνουν τον τόνο για λαμπερό, χαρούμενο στυλ, αλλά η μόδα της φετινής σεζόν αποδεικνύει ότι το μαύρο δεν ταιριάζει μόνο στο φθινόπωρο και τον χειμώνα ή σε after hours εμφανίσεις. Η πιο ζεστή εποχή του χρόνου είναι η τέλεια δικαιολογία για να δείξετε λίγο παραπάνω δέρμα με ένα στράπλες μίνι φόρεμα σε μαύρο και λευκά sneakers- οι καλύτεροι σύμμαχοί σας για να δείχνετε υπέροχες.

Gucci

 

Δερμάτινα

Γνωρίζουμε ότι τα midi σχέδια είναι συνώνυμα της κομψότητας, αλλά και τα μικροσκοπικά φορέματα έχουν τη γοητεία τους. Ειδικά τα κομμάτια από δαντέλα, λινό ή δέρμα που παραπέμπουν σε ένα πολύ πιο εκλεπτυσμένο και λιγότερο casual στυλ.

Hermes

 

Ρομαντικά

Τέλος, αν ψάχνετε για ένα μίνι φόρεμα που να λάμπει από μόνο του, τότε αυτό είναι για εσάς. Είναι ένα κομμάτι με διάφανα ρομαντικά βολάν που θα είναι το μυστικό της επιτυχίας σε μια ξεχωριστή βραδιά. Συνδυάστε το με ένα ζευγάρι φλατ Mary Janes για να ενισχύσετε ακόμα περισσότερο τη θηλυκότητά του.

 

Chanel

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below