Η κόρη της Βασίλισσας Ελισάβετ και του πρίγκιπα Φιλίππου έδωσε την πρώτη της συνέντευξη μετά τον θάνατο του πατέρα της, και πολλοί παρατήρησαν μία κίνηση που απαγορεύεται να κάνουν οι γόνοι της βασιλικής οικογένειας.

Μπορεί η συνέντευξη από μόνη της να απογοήτευσε, αφού δεν έγινε σε κάποιο εντυπωσιακό δωμάτιο του παλατιού και δεν έδωσε πολλά άγνωστα στοιχεία για την προσωπική ζωή των μελών της οικογένειας, αλλά η εμφάνιση και η στάση της πριγκίπισσας κέντρισαν το ενδιαφέρον.

Για την παρουσία της επέλεξε ένα ταγιέρ σε αποχρώσεις του γκρι το οποίο συνδύασε με μαύρες σουέτ μπότες που έφταναν λίγο κάτω από το γόνατο. Οι γνώστες του βασιλικού κώδικα συμπεριφοράς εστίασαν, ωστόσο, σε κάτι άλλο.

Τη στάση της πριγκίπισσας πάνω στην καρέκλα. Είναι γνωστό ότι οι γυναίκες της βασιλικής οικογένειας δεν πρέπει να σταυρώνουν τα πόδια τους όταν φορούν φούστα και κάθονται.

Στιγμιότυπο από το video του itvnews

Η  πριγκίπισσα Άννα, όμως, φάνηκε να ξέχασε για λίγο αυτόν τον άγραφο κανόνα και να ένιωσε πιο άνετα.

Δείτε το video της συνέντευξης εδώ.

Οι χρήστες στα social media δεν το άφησαν ασχολίαστο και τόνισαν πόσο ανόητο θεωρούν αυτόν τον άγραφο κανόνα.

«Η πριγκίπισσα Άννα κάθεται σαν άνθρωπος με τα πόδια σταυρωμένα, αντί να σταθεί στη γελοία ‘βασιλική στάση’ με τα πόδια το ένα κολλημένο πάνω στο άλλο», έγραψε ένας χρήστης.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below