Αν είσαι από τα κορίτσια που για να επιτύχουν τον οργασμό τους θέλουν λιγάκι παραπάνω προσπάθεια από τα υπόλοιπα, το λιπαντικό θα σου την προσφέρει στο έπακρο. Αν πάλι είσαι από εκείνες που δεν έχουν ιδιαίτερο πρόβλημα, τότε απλά ετοιμάσου να απογειωθείς.

Η σεξουαλική σου ζωή χρειάζεται λίπανση για να αποκτήσει τα skills να γίνει τέλεια. Η φυσική λίπανση μερικές φορές δεν είναι αρκετή και το σάλιο που αρκετές φορές χρησιμοποιείται σαν υποκατάστατο δε λειτουργεί τόσο καλά, ενώ χρειάζεται επανάληψη. Η λύση σε όλα αυτά έρχεται με το λιπαντικό: μειώνει τις τριβές και αυξάνει την απόλαυση.

Plus, το λιπαντικό είναι ο καλύτερός σου σύμμαχος στην αποστολή anal sex. Λιπαίνεσαι τόσο εσύ όσο και ο σύντροφός σου, χαλαρώνεις και μειώνονται οι κίνδυνοι τραυματισμού.

Τα καλά του λιπαντικού δεν έχουν τελειωμό, αφού όταν μια γυναίκα παίζει μόνη της με τα χέρια της και τα sex toys της αυτό κάνει τη διαδικασία ακόμη πιο απολαυστική.

Και για να μην παραλείψουμε το hand job, και σε αυτό το λιπαντικό δίνει extra power μετατρέποντάς το σε μια out of mind εμπειρία.

 

 

 

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below