Όταν δεν βρίσκεται πάνω στη σκηνή ή στα γυρίσματα κάποιου εντυπωσιακού video clip η Shakira απολαμβάνει τις βόλτες της πάνω στο… skate.

Η Λατίνα τραγουδίστρια μοιράστηκε πρόσφατα ένα video στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram στο οποίο τη βλέπουμε να απολαμβάνει το παιχνίδι πάνω σε μία πίστα skate. Τα σχόλια κάτω από αυτό ξεπέρασαν τις 600,000 με πολλούς διάσημους να αντιδρούν επίσης. Μια εξ αυτών η Gwyneth Paltrow, η οποία άφησε κάτω από το post ένα emoji φωτιάς.

Οι ακόλουθοί της δεν σχολίασαν μόνο τη δεινότητά της πάνω στην πίστα, αλλά και το outfit που επέλεξε, το οποίο την έκανε να μοιάζει με έφηβη. «Πότε θα σταματήσεις να είσαι τόσο ξεχωριστή;», έγραψε ένας fan με έναν άλλον να σημειώνει: «Μόλις έγινες ακόμη πιο απίθανη».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Shakira (@shakira)

Η Shakira επέλεξε μία μαύρη, mini φούστα και ένα T-shirt σε λεοπάρ μοτίβο, τα οποία συνδύασε με κόκκινα sneakers και κράνος στην ίδια απόχρωση. Τα μαλλιά της ήταν ελεύθερα σε μπούκλες, ενώ δεν παρέλειψε και τον εξοπλισμό για την ασφάλειά της. Όπως φαίνεται η διάσημη καλλιτέχνις με την ιδιαίτερη φωνή μπορεί να κάνει τα πάντα!

 

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below