Η Michelle Pfeiffer πήγε στην εκπομπή της Drew Barrymore «The Drew Barrymore Show» και οι δύο ηθοποιοί πόζαραν παρέα, σε μια φωτογραφία που η Pfeiffer ανέβασε στη συνέχεια στο λογαριασμό της στο Instagram. «Πέρασα πολύ ωραία» έγραψε στη λεζάντα. Στο κοινό τους πορτρέτο η Drew Barrymore φαίνεται να φοράει λευκό πουκάμισο με πλισέ γιακά, μια υφή που είναι δυνατή τάση φέτος σε μικρότερη ή μεγαλύτερη έκταση. Ενώ η Michelle Pfeiffer συνδύασε το κοτλέ σακάκι με διάφανη, floral πουκαμίσα με ζιβάγκο.

Πρόσφατα η Michelle Pfeiffer δημοσίευσε μια παλιά, ασπρόμαυρη φωτογραφία των παιδιών της, για να γιορτάσει την Εθνική Μέρα Κόρης και Γιου. «Αγαπώ αυτούς τους δύο κατεργάρηδες», έγραφε στη λεζάντα. «Από τη στιγμή που γεννήθηκαν μου έδωσαν, και συνεχίζουν να μου δίνουν, ένα βαθύ νόημα που δεν μπορώ να περιγράψω. 18 μήνες διαφορά. Κολλητοί φίλοι. Αχώριστοι».

Η Michelle έγινε για πρώτη φορά μητέρα λίγο μετά τον γάμο της με τον David E. Kelley το 1993. Είχε αρχίσει τη διαδικασία υιοθεσίας της Claudia ήδη πριν από τη γνωριμία τους και το ζευγάρι βούτηξε κατευθείαν στα βαθιά των οικογενειακών υποχρεώσεων. Έναν χρόνο μετά, γέννησε τον γιο τους, John Henry Kelley II.

Δείτε τη νέα ανάρτηση της Michelle Pfeiffer:

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below