Το μοντέλο και παρουσιάστρια μοιράζεται μία σειρά από φωτογραφίες στο Instagram με τα πιο cozy σύνολα του φετινού χειμώνα. Πρωταγωνιστές, στις εμφανίσεις της Ηλιάνας Παπαγεωργίου, είναι τα κομμάτια από τη νέα Love Cashmere συλλογή της Calzedonia, που συνδυάζει ανεπανάληπτο στυλ με μοναδική φινέτσα και μεγάλες δόσεις άνεσης.

Το style-icon εκφράζει συχνά την αγάπη του για τη μόδα, παραδίδοντας μαθήματα μοναδικού στυλ. Αυτή την φορά αποφασίζει να δώσει τρεις φρέσκιες athleisure πρότασεις, ικανές να συνοδέψουν όλες τις υποχρεώσεις της νέας καθημερινότητας. Για την πρώτη εμφάνιση επιλέγει μία φόρμα από ανάλαφρο μαλακό κασμίρ σε σκούρο γκρι χρώμα, συνδυασμένη με καρό σακάκι, λευκά sneaker και ένα sweater λεπτής πλέξης.

Η ίδια φόρμα αποτελεί τον πρωταγωνιστή του δεύτερου look, φορεμένη με ένα πλεκτό σε κρεμ αποχρώσεις -που μας παραπέμπει στο κλίμα των γιορτών- και ένα ζευγάρι λευκές κλασικές κάλτσες. Ένα aviator σακάκι με shearling επένδυση μαζί με ένα ζευγάρι αθλητικά νέας γενιάς αρκούν για να ολοκληρώσουν το loungewear σύνολο.

Με φόντο τη θαλπωρή ενός ζεστού σπιτιού η τελευταία πρόταση δίνει την τέλεια λύση για άνετες αλλά και στυλάτες – indoors- εμφανίσεις. Το διάτρητο κασμίρ καλσόν της Calzedonia, με το ξεχωρισμό φινίρισμα που δημιουργεί ένα εφέ δαντέλας, αποτελεί την ιδανική επιλογή για σύνολα που μπορούν να φορεθούν από το πρωί μέχρι το βράδυ.

Τα κομμάτια της cashmere Calzedonia συλλογής αποτελούν βασικούς πρωταγωνιστές της νέας γενιάς loungewear, που συντίθεται από άνετες στυλάτες γραμμές, οι οποίες αγκαλιάζουν κάθε σιλουέτα. Το μυστικο για ολοκληρωμένα σύνολα κρύβεται στα κατάλληλα αξεσουάρ, που μπορούν να αναβαθμίσουν ακόμη και το πιο καθημερινό σύνολο.

Μπορείτε να βρείτε τα κομμάτια της συλλογής εδώ.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below