Ποιος είπε ότι χρειάζεται να θυσιάσετε τη φινέτσα στο βωμό της άνεσης; Αναγνωρίζουμε πως μπορεί να είναι πολύ δελεαστικό να εγκαταλείψετε την προσπάθεια και να καταλήξετε στην κλασική χειμερινή «στολή», που σας προστατεύει από το κρύο ενώ σας κάνει να νιώθετε θαλπωρή, ωστόσο υπάρχουν τρόποι και μυστικά για ν’ αναβαθμίσετε εύκολα το στυλιστικό σας παιχνίδι. Η απάντηση βρίσκεται σε διαχρονικά κομμάτια-κλειδιά, που δεν πρέπει να λείπουν από καμία γκαρνταρόμπα, όπως μία καμπαρντίνα, ένα καμηλό παλτό ή ένα μπλέιζερ.

Φτιάξαμε έναν οδηγό με πέντε απλά βήματα για εμφανίσεις παντός καιρού, δίχως να στερούνται το στυλ και την κομψότητά τους.

Εκμεταλλευτείτε τα ρούχα του γραφείου

Η επιστροφή του office στυλ έχει δημιουργήσει μια νέα γενιά υβριδικών κομματιών, τα οποία σας συνοδεύουν στο γραφείο, στη νυχτερινή έξοδο αλλά και στις πρωινές δουλειές. Ξεχωρίζει το πλεκτό μίντι φόρεμα, κατά προτίμηση σε κρεμ απόχρωση, που αποτελεί μια εξαιρετική εναλλακτική στη φόρμα ή τα oversized φούτερ. Συνδυάζεται με καφέ αποχρώσεις και χρυσά κοσμήματα.

imaxtree.com

Επενδύστε σε φίνα κοσμήματα

Μπορεί να είναι μικρά αλλά αποτελούν το στολίδι που μεταμορφώνει κάθε εμφάνιση. Ένα διαχρονικό ρολόι και ένα ζευγάρι κρίκων -μεσαίου μεγέθους- μετατρέπονται σε πιστούς συμμάχους κάθε σοφιστικέ συνόλου.

imaxtree.com

Επιλέξτε τη μονοχρωμία 

Τα μονόχρωμα σύνολα έχουν μια μαγική ικανότητα να χαρίζουν έξτρα πόντους κομψότητας σε κάθε περίσταση. Είτε είστε λάτρεις των γήινων αποχρώσεων είτε προτιμάτε τους πιο φωτεινούς τόνους, το αποτέλεσμα θα είναι εξίσου πετυχημένο. Εμείς αγαπάμε λίγο παραπάνω το total κόκκινο, λόγω του δυναμισμού και της σαγήνης που αποπνέει.

imaxtree.com

Ποιότητα > Ποσότητα

Γνωρίζουμε πως είναι πολύ εύκολο να παρασυρθούμε από τις εκάστοτε τάσεις, ωστόσο ένα μοχέρ παλτό ή ένα κασμιρένιο πουλόβερ αποτελούν κλασικές προσθήκες, που θα σας συντροφεύσουν για πολλά χρόνια. Μπορείτε να επισκεφτείτε τα κοντινότερα vintage καταστήματα για να βρείτε πλήθος μοναδικών κομματιών, με πλούσια ιστορία, στις καλύτερες τιμές.

imaxtree.com

 Step up your shoe game

Ω, ναι! Ένα ζευγάρι παπούτσια έχει την ικανότητα να αλλάξει ολόκληρο το σύνολο στο λεπτό. Τα κλασικά μοκασίνια, βασικός εκφραστής του ακαδημαϊκού στυλ, ή ένα ζευγάρι chelsea καστόρινες μπότες σε καφέ απόχρωση δεν θα σας απογοητεύσουν ποτέ. Το ίδιο ισχύει για τις ladylike γόβες και φυσικά για τις μπότες μέχρι το γόνατο, με χοντρό τακούνι για έξτρα άνεση.

imaxtree.com

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below