Οι εποχές που οι εμφανίσεις στο γραφείο αποτελούνταν αυστηρά από ταγιέρ και χαμηλά περιποιημένα σινιόν αποτελούν μακρινό παρελθόν. Πλέον, οι έντονες εναλλαγές της καθημερινότητας σε συνδυασμό με τις φρέσκιες και απελευθερωμένες ιδέες των νεότερων γενιών και φυσικά τις σπουδαίες διεκδικήσεις των γυναικών στον επαγγελματικό τομέα, ξαναγράφουν τους κανόνες του office wear, αποδεικνύοντας πως δεν υπάρχουν κανόνες. Σήμερα, τα πράγματα είναι πιο απλά και θα τολμούσαμε να πούμε διασκεδαστικά, καθώς ως βασικά στοιχεία ενός πετυχημένου office look ορίζονται η άνεση, η φινέτσα και η ελεύθερη έκφραση του προσωπικού στυλ.

Μοιράζουμε μερικά μυστικά και σας επισημαίνουμε πως η μονοχρωμία αποτελεί μεγάλη τάση, ενώ παράλληλα συνιστά και την πιο εύκολη λύση για εκείνες τις μέρες που το πρόγραμμα είναι κάτι παραπάνω από γεμάτο. Τεράστιο bonus παίρνουν οι ολόσωμες φόρμες για τους ίδιους ακριβώς λόγους, όπως και τα υφασμάτινα παντελόνια σε χαλαρή γραμμή που γίνονται ο καλύτερος μας φίλος, εξαιτίας της ευέλικτης φύσης τους. Ενώ ένα καλοκαιρινό ανάλαφρο μίντι φόρεμα μαζί μ’ ένα ζευγάρι άνετα σανδάλια θα είναι η go-to επιλογή μας, όσο οδεύουμε προς το καλοκαίρι.

Δίνουμε παράλληλα μία ευκαιρία στα τζιν σε άνετη γραμμή μαζί μ’ ένα λευκό T-shirt και ένα ζευγάρι αθλητικά (ένας από τους πιο άνετους και στιλάτους συνδυασμούς), όπως και στις μίντι πλισέ φούστες σε διάφορα χρώματα τις οποίες συνδυάζουμε με χρωματιστά κοντομάνικα πουκάμισα και εσπαντρίγιες. Αν είναι να επιλέξουμε ένα χρώμα για να φωτίσουμε τα κατά τ’ άλλα μουντά σύνολά μας, το πράσινο είναι μονόδρομος. Τέλος, δε ξεχνάμε τη γοητεία του λευκού κοστουμιού, είτε του κλασικού είτε του tuxedo με βερμούδα, αλλά και του cult συνδυασμού που έχει επιστρέψει από τα 00s και δεν είναι άλλος από το denim on denim.

Παρακάτω συγκεντρώσαμε τις αγαπημένες μας ιδέες για να ξεκινήσετε το νέο μήνα στο γραφείο με περίσσιο στυλ:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Faye Ellaby (@fellaby)

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Leonie Hanne (@leoniehanne)

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη sss (@sophiess)

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Anouk Yve (@anoukyve)

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη BRUNA (@brunabear)

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below