Η πρόσφατη πρεμιέρα της τηλεοπτικής σειράς «The First Lady» μάς χάρισε μερικές από τις πιο εντυπωσιακές εμφανίσεις των τελευταίων ημερών. Δεν ήταν μόνο το ανδρόγυνο λουκ της Michelle Pfeiffer που ξεχώρισε, αλλά και το total pink σύνολο της συμπρωταγωνίστριάς της, Gillian Anderson, και μάλιστα στη φλούο εκδοχή του πιο hot, ίσως, χρώματος της χρονιάς.

Η ηθοποιός φόρεσε φούξια από την κορυφή μέχρι τα νύχια, συνδυάζοντας ένα two-pieces look με την υπογραφή Pierpaolo Piccioli για τη φθινοπωρινή κολεξιόν του Valentino, με ασορτί ψηλοτάκουνα. Το outfit, με strapless top και παντελόνι, δείχνει φωτεινό και θηλυκό αλλά όχι υπερβολικά «κοριτσίστικο».

Για τη σειρά «The First Lady»

Η νέα, τηλεοπτική βιογραφία «The First Lady», που μόλις άρχισε να προβάλλεται κάθε Δευτέρα βράδυ από την Cosmote TV, φέρνει σε πρώτο πλάνο τις «σημαντικές γυναίκες» που βρέθηκαν πίσω, ή πιο σωστά δίπλα σε τρεις προέδρους των ΗΠΑ, τους Φράνκλιν Ρούζβελτ, Τζέραλντ Φορντ και Μπαράκ Ομπάμα.

Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους συναντάμε τις Gillian Anderson (Έλινορ Ρούζβελτ), Michelle Pfeiffer (Μπέτι Φορντ) και Viola Davis (Μισέλ Ομπάμα), ενώ το καστ συμπληρώνουν και άλλα ονόματα από την αφρόκρεμα της υποκριτικής, όπως οι Kiefer Sutherland (Φράνκλιν Ρούζβελτ), Aaron Eckhart (Τζέραλντ Φορντ), Dakota Fanning (Σούζαν Ελίζαμπεθ Φορντ, η κόρη της Μπέτι Φορντ) και Regina Taylor (Μισέλ Ρόμπινσον, η μητέρα της Μισέλ Ομπάμα).

Δείτε το νέο λουκ της Gillian Anderson:

Photo by Jon Kopaloff/Getty Images

Δείτε το τρέιλερ της νέας τηλεοπτικής σειράς:

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below