Η εποχή που μπορούμε να βγούμε έξω μονάχα με ένα φόρεμα ή ένα μπλουζάκι έρχεται στο τέλος της και η νέα σεζόν είναι εδώ, πράγμα που σημαίνει πως έφτασε η ώρα να μελετήσουμε τα πανωφόρια που θα φορέσουμε τους επόμενους μήνες. Μην φανταστείτε «βαριά» σχέδια, όπως puffers και teddy τζάκετ, οι τάσεις ορίζουν ανάλαφρες επιλογές που μπορούν να φορεθούν τις απογευματινές προς βραδινές ώρες πάνω από slip φορέματα, tank top, πουκάμισα και ελαφριά cardigan.

To σετ της μόδας από την Εβδομάδα Μόδας του Μιλάνου μάς έχει ήδη δείξει πλήθος σχεδίων, από άνετα bomber μέχρι κομψά δερμάτινα σακάκια σε διάφορα χρώματα και σιλουέτες και νέα σχέδια σε καμπαρντίνες. Σύμφωνα με τις street stylers θα τα δούμε συνδυασμένα με μπαλαρίνες, την πιο hot τάση στα παπούτσια της σεζόν, μπότες, sneakers και slingback γόβες με kitten heels.

Αν σκέφτεστε να επενδύσετε σε ένα καλό ευρύχωρο σακάκι τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή, καθώς έχει επιστρέψει για άλλη μια σεζόν και είναι πιο cool από ποτέ. Ακολουθούν οι καμπαρντίνες, το διαχρονικό κομμάτι, που φέτος αποκτά νέο χαρακτήρα και ξεφεύγει από τα συνηθισμένα. Στο παιχνίδι μπαίνουν σχέδια με ιδιαίτερα μοτίβα, κοψίματα και νέα υφάσματα.

Παρακάτω οι αγαπημένες προτάσεις των street stylers του Μιλάνου για να αντλήσετε όλη την απαραίτητη έμπνευση:

 

 

Φωτογραφίες: Launchmetrics.com/Spotlight

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below