Η καλοκαιρινή σεζόν για τους γάμους και τις βαφτίσεις συνεχίζεται, στην πραγματικότητα, ειδικά για όσες κοινωνικές εκδηλώσεις έχουν προγραμματιστεί εντός Αττικής. Η Κατερίνα Γερονικολού με τη νέα της ανάρτηση μάς προτείνει ένα λουκ ιδανικό για την περίσταση, κομψό και ταυτόχρονα αισθησιακό: Πόζαρε, ως κουμπάρα, με ένα μάξι one-shoulder φόρεμα, στο γαλάζιο του ουρανού, με σατινέ υφή.

Η γοητευτική ηθοποιός συνδύασε το φόρεμα με μια λεπτή ζώνη, που αναδεικνύει τη σιλουέτα της, και ψηλοτάκουνα πέδιλα σε απαλό ροζ. Την εμφάνισή της συμπλήρωσε διακριτικά ένα φινετσάτο κόσμημα στο λαιμό, υπογραμμίζοντας την επισημότητα του event.

Φέτος η Κατερίνα Γερονικολού ταξίδεψε σε εξωτικούς προορισμούς, ανάμεσα στους οποίους ήταν η Σιγκαπούρη. Πόζαρε με θέα τους ουρανοξύστες της μητρόπολης της Ανατολής, σε ένα από τα πιο χαρακτηριστικά στιγμιότυπα, με ένα απόλυτα καλοκαιρινό λουκ, το οποίο ωστόσο μάς δίνει στιλιστικές ιδέες και για το φθινόπωρο: Συνδύασε μια printed wrap skirt με ολόσωμο μαγιό σε μαύρο χρώμα, με το τελευταίο να αναλαμβάνει και ρόλο τοπ.

Δείτε τη νέα ανάρτηση της Κατερίνας Γερονικολού:

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below