Η Christina Applegate μίλησε με ειλικρίνεια την Τετάρτη 7/12 για τη στιγμή που διαγνώστηκε με σκλήρυνση κατά πλάκας στο show της Kelly Klarson.

Για την ακρίβεια είπε πως άκουσε τα δυσάρεστα νέα λίγη ώρα μετά το τέλος των γυρισμάτων για τη σειρά του Netflix στην οποία συμμετέχει. Μάλιστα, αποκάλυψε πως και τέσσερα χρόνια πριν από τη διάγνωση εμφάνιζε ήπια συμπτώματα της χρόνιας ασθένειας.

«Δεν ήξερα τι μου συνέβαινε», εξήγησε. «Δεν μπορούσα να περπατήσω. Έπρεπε να χρησιμοποιήσω αμαξίδιο. Είχα φρικάρει. Κάποιος είπε, “Χρειάζεσαι μαγνητική τομογραφία”. Ήταν σαν κλωτσιά στα αχαμνά».

Η ηθοποιός που πρόσφατα απέκτησε το δικό της αστέρι στη Λεωφόρο της Δόξας για την προσφορά στον χώρο της υποκριτικής, αποκάλυψε πως διαγνώστηκε με Σκλήρυνση Κατά Πλάκας μέσω των social media γράφοντας:

«Πριν από λίγους μήνες διαγνώστηκα με σκλήρυνση κατά πλάκας. Ήταν ένα περίεργο ταξίδι. Αλλά έχω νιώσει τόση στήριξηαπό ανθρώπους που ξέρω που έχουν επίσης αυτή την πάθηση. Ήταν ένας δύσκολος δρόμος. Αλλά όπως όλοι γνωρίζουμε, ο δρόμος συνεχίζει. Εκτός κι αν κάποιος μ@#$%ς τον εμποδίσει».

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below