Η προσφάτως αποθανούσα Lisa Marie Presley είναι γιαγιά. Την αποκάλυψη έκανε ο γαμπρός της στη διάρκεια της κηδείας της, αφού ανέφερε το παιδί του στον επικήδειο λόγο του.

Ο σύζυγος της μεγαλύτερης κόρης της Lisa Marie Presley, διάβασε ένα γράμμα που είχε γράψει η γυναίκα του, Riley Keough, για τη μητέρα της. «Σε ευχαριστώ που μου έδειξες ότι η αγάπη είναι το πιο σημαντικό πράγμα σε αυτή τη ζωή. Ελπίζω να μπορώ να αγαπήσω την κόρη μου όπως αγάπησες εσύ εμένα, τον αδερφό μου και τις αδερφές μου».

Ο Smith-Petersen και η 33χρονη Riley Keough, που παντρεύτηκαν πριν από οκτώ χρόνια, δεν αποκάλυψαν περισσότερες λεπτομέρειες για την κόρη τους. Το ζευγάρι γνωρίστηκε στα γυρίσματα της ταινίας “Mad Max: Fury Road in 2012”. Εκπρόσωπος της ηθοποιού επιβεβαίωσε ότι το ζευγάρι απέκτησε μια κόρη το 2022.

Στο γράμμα για τη μητέρα της η Riley, ανέφερε επίσης: «Σε ευχαριστώ που είσαι η μητέρα μου σε αυτή τη ζωή. Είμαι αιώνια ευγνώμων που πέρασα 33 χρόνια μαζί σου. Διάλεξα την καλύτερη μητέρα και το ξέρω από τότε που σε θυμάμαι. Θυμάμαι τα πάντα. Θυμάμαι πως με έκανες μπάνιο και θυμάμαι που στο αυτοκίνητο οδηγούσες και μαζί ακούγαμε Aretha Franklin. Θυμάμαι τον τρόπο που με αγκάλιαζες όταν ερχόμουν στο κρεβάτι σου το βράδυ, και τον τρόπο που μύριζες. Θυμάμαι που με έπαιρνες για παγωτό μετά το σχολείο στη Φλόριντα. Σε θυμάμαι να τραγουδάς σε εμένα και τον αδερφό μου νανουρίσματα τα βράδια και πώς ξάπλωνες μαζί μας μέχρι να κοιμηθούμε».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Riley Keough (@rileykeough)

H Lisa Marie Presley έφυγε από τη ζωή στα 54 της, έπειτα από καρδιακή προσβολή. Ήταν το μοναδικό παιδί που απέκτησε ο θρυλικός τραγουδιστής Elvis Presley με τη σύζυγό του, Priscilla Presley. Γεννημένη στο Μέμφις του Τενεσί το 1968, όταν οι γονείς της χώρισαν, μετακόμισε με τη μητέρα της στο Λος Άντζελες, αλλά θα επέστρεφε στο σπίτι του πατέρα της στο Μέμφις, την Graceland. Η 54χρονη απέκτησε 4 παιδιά. Τον Ιούλιο του 2020, ο γιος της, Μπέντζαμιν, αυτοπυροβολήθηκε στην έπαυλη της οικογένειάς του σε ηλικία 27 ετών, μετά από καυγά με τη φίλη του. Η Λίζα Μαρί Πρίσλεϊ είχε αναφέρει πολλές φορές ότι η αυτοκτονία του γιου της «κατέστρεψε τη ζωή της και δεν το ξεπέρασε ποτέ».

 

Κεντρική φωτογραφία: Δημόσιο προφίλ Instagram @lisampresley

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below