Μια από τις μεγαλύτερες – αν όχι τη μεγαλύτερη – συναυλίες του φετινού καλοκαιριού έδωσε ο ΛΕΞ στο «Τείχος των Εθνών» στο ΟΑΚΑ.
Μπροστά σε ένα κοινό που ξεπέρασε τις 60.000 (η συναυλία έγινε sold out λίγη ώρα μετά την ανακοίνωσή της), ο γνωστός καλλιτέχνης της ελληνικής χιπ χοπ και ραπ σκηνής εμφανίστηκε σε ένα εντυπωσιακό σκηνικό που δημιούργησαν πυροτεχνήματα και καπνογόνα και, αφού πρώτα φώναξε «Αθήνα είσαι εδώ;», ερμήνευσε στη συνέχεια κομμάτια που έχουν αγαπηθεί από πολύ κόσμο.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Σε ένα από τα πιο δυνατά highlights της βραδιάς, η Χαρούλα Αλεξίου ανέβηκε στη σκηνή και τραγούδησε με τον κόσμο το «Φύγε», προκαλώντας ρίγη συγκίνησης.

Η μεγάλη ζήτηση που προκάλεσε η ανακοίνωση της πρώτης συναυλίας, οδήγησε τον ΛΕΞ και την εταιρεία παραγωγής να ανακοινώσουν και δεύτερη, που θα πραγματοποιηθεί σήμερα στον ίδιο χώρο.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Πηγή: protothema.gr