Η Lily Collins εντοπίστηκε στη Βενετία, όπου γίνονται γυρίσματα για τη νέα σεζόν της σειράς Emily in Paris, μαζί με την αγαπημένη της συμπρωταγωνίστρια Ashley Park και τον νέο της έρωτα στη σειρά, τον Ιταλό Eugenio Franceschini.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Όπως ίσως θυμάστε, η Emily πλέον διευθύνει το γραφείο της Agence Grateau στη Ρώμη — και με τον χαρακτηριστικό της τρόπο, συνδυάζει δουλειά, μόδα και λίγο ρομαντισμό.


Η παραγωγή της πέμπτης σεζόν της σειράς ξεκίνησε τον Μάιο του 2025 στη Ρώμη και συνεχίζεται στη Βενετία και το Παρίσι. Η πρεμιέρα αναμένεται αργότερα μέσα στο 2025.
Στη νέα σεζόν, η Emily θα βρεθεί σε δίλημμα ανάμεσα στον Gabriel (Lucas Bravo) και τον νέο της έρωτα, τον Ιταλό Marcello Muratori (Eugenio Franceschini).
Η Camille Razat (ως Camille) δεν θα επιστρέψει στη σειρά, καθώς η ηθοποιός αποφάσισε να ακολουθήσει νέες επαγγελματικές προκλήσεις. Νέα μέλη του καστ περιλαμβάνουν την υποψήφια για Όσκαρ Minnie Driver στον ρόλο της Πριγκίπισσας Jane, φίλης της Sylvie Grateau (Philippine Leroy-Beaulieu).

Η παραγωγή ξεκίνησε στη Ρώμη το Μάιο του 2025 και συνεχίστηκε στη Βενετία από τις 5 έως τις 15 Αυγούστου 2025. Η σειρά αναμένεται να επιστρέψει στο Παρίσι για τα τελευταία επεισόδια. Αν και δεν έχει ανακοινωθεί επίσημη ημερομηνία, η πρεμιέρα της 5ης σεζόν αναμένεται αργότερα το 2025, πιθανώς γύρω από τα Χριστούγεννα, αν η παραγωγή ολοκληρωθεί όπως έχει προγραμματιστεί. Η νέα σεζόν υπόσχεται περισσότερη μόδα, ρομαντισμό και επαγγελματικές προκλήσεις, με την Emily να ισορροπεί ανάμεσα σε δύο πόλεις και δύο ζωές. Η σειρά θα συνεχίσει να συνδυάζει κομψότητα, χιούμορ και συναισθηματική ένταση, με νέους χαρακτήρες και ανατροπές στην πλοκή.
View this post on Instagram
H πρωταγωνίστρια, Lily Collins, μας έδωσε μια μικρή γεύση με μαγευτικές φωτογραφίες από τη Βενετία και υπέροχα σύνολα.