Σε μια εποχή όπου η καθημερινότητα συχνά μας κατακλύζει με αρνητικές ειδήσεις, το Good Stories Summit 2025 επιστρέφει για να μάς θυμίσει ότι οι όμορφες ιστορίες υπάρχουν και αξίζουν να ακούγονται. Την Παρασκευή 21 Νοεμβρίου, στο ιστορικό Ωδείον Αθηνών, γυναίκες και άντρες που δημιουργούν θετικό αντίκτυπο στην κοινωνία θα ανέβουν στη σκηνή για να μοιραστούν τις εμπειρίες, τις δράσεις και τα όνειρά τους.
View this post on Instagram
Το συνέδριο, που διοργανώνεται από τη μη κερδοσκοπική οργάνωση Storymentor, έχει ήδη εξελιχθεί σε αγαπημένο θεσμό. Μετά τις δύο προηγούμενες sold-out χρονιές, επιστρέφει για τρίτη φορά με ανανεωμένο πρόγραμμα και θεματολογία που εστιάζει σε όσα φωτίζουν την Ελλάδα του σήμερα.
Ποιοι θα μιλήσουν φέτος
Στη σκηνή του Good Stories Summit 2025 θα βρεθούν προσωπικότητες από τον χώρο της τέχνης, της κοινωνικής προσφοράς, της υγείας, της γαστρονομίας και του αθλητισμού. Ανάμεσά τους:
Σοφία Φιλιππίδου, ηθοποιός, σκηνοθέτης και συγγραφέας
Γεωργία Παράσχου, ιδρύτρια και Πρόεδρος της Humanity Greece
Φωτεινή Γάλλου, δημιουργός της εφημερίδας Τα Χωριάτικα στην Πρώτη Σερρών
Ιάκωβος Απέργης, μάγειρας και υπεύθυνος μαγειρείου στο Τζάνειο Νοσοκομείο
Ηλίας Πράσινος, Πρόεδρος της Κοινότητας Δονούσας
Αλέξανδρος Χέλμουτ Ταξιλδάρης, ασημένιος Παραολυμπιονίκης, φυσίατρος και Γενικός Γραμματέας της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής
Η κάθε αφήγηση φέρνει στο προσκήνιο ανθρώπους που προσφέρουν, δημιουργούν ή καινοτομούν σε μικρές ή μεγάλες κοινότητες, με έναν κοινό παρονομαστή: το θετικό αποτύπωμα.
View this post on Instagram
Μια διοργάνωση με σκοπό
Όπως σημειώνει και η ιδρύτρια του Storymentor, Δρ. Αγγελική Κοσμοπούλου:
«Σε μια εποχή που κυριαρχούν οι αρνητικές ειδήσεις και ο μηδενισμός, το Good Stories Summit υπενθυμίζει ότι υπάρχουν άνθρωποι που δημιουργούν, ονειρεύονται και προσφέρουν καθημερινά.»
Δεν είναι τυχαίο ότι το Summit έχει πλέον καθιερωθεί ως μια ετήσια γιορτή της αφήγησης και της θετικής σκέψης, προσελκύοντας κάθε χρόνο εκατοντάδες συμμετέχοντες και σημαντική κάλυψη από τα ΜΜΕ.
Πληροφορίες Διοργάνωσης
Ημερομηνία: 21 Νοεμβρίου 2025
Τοποθεσία: Ωδείον Αθηνών
Ώρες: 10:00 – 18:00
Διοργάνωση: Storymentor
Εγγραφές: https://www.eventora.com/el/Events/good-stories-summit-2025



