Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Marieclaire.gr on Google

Η Taylor Swift βρέθηκε στο Madison Square Garden της Νέας Υόρκης για να παρακολουθήσει αγώνα NBA παρέα με τις στενές φίλες και συνεργάτιδές της, Alana και Este Haim.

Οι τρεις τους παρακολούθησαν τον αγώνα των New York Knicks από τις θέσεις δίπλα στο παρκέ και φρόντισαν να δώσουν μια παιχνιδιάρικη νότα στην εμφάνισή τους, επιλέγοντας μπλουζάκια με ευφάνταστα λογοπαίγνια εμπνευσμένα από το όνομα της ομάδας της Νέας Υόρκης.

Η Taylor Swift φόρεσε ένα T-shirt με τη φράση «Stevie Knicks», έναν φόρο τιμής στην αμερικανίδα καλλιτέχνιδα Stevie Nicks, το οποίο συνδύασε με μαύρο παντελόνι, ενώ η Alana Haim εμφανίστηκε με το «Knickelback» και η Este Haim με το «Knickole Kidman».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Omar Raja (@omar)

Οι τρεις φίλες χαιρέτησαν θαυμαστές κατά την άφιξή τους και δεν δίστασαν να διασκεδάσουν κατά τη διάρκεια του αγώνα, χορεύοντας στις εξέδρες και απολαμβάνοντας τη βραδιά. Δίπλα τους κάθονταν ο Ben Stiller και η Mariska Hargitay, την οποία οι φανατικοί θαυμαστές της τραγουδίστριας γνωρίζουν ως την έμπνευση πίσω από το όνομα της γάτας της τραγουδίστριας, Olivia Benson.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Whistle (@whistlesports)

Στις εξέδρες βρέθηκαν επίσης πολλοί ακόμη διάσημοι, ανάμεσά τους οι Kylie Jenner, Timothée Chalamet, Adam Sandler, Jackie Sandler, Spike Lee, Jerry Seinfeld και Chris Rock.

Η δεύτερη εμφάνισή της σε αγώνα NBA μέσα σε λίγες εβδομάδες

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Whistle (@whistlesports)

Δεν είναι η πρώτη φορά φέτος που η Taylor Swift παρακολουθεί αγώνα μπάσκετ από κοντά. Τον Μάιο είχε βρεθεί μαζί με τον αρραβωνιαστικό της, Travis Kelce, σε αγώνα των Cleveland Cavaliers απέναντι στους New York Knicks στο Cleveland. Τότε, ο αθλητής είχε αποθεωθεί από το κοινό όταν εμφανίστηκε στις γιγαντοοθόνες του γηπέδου και ήπιε μια μπίρα μπροστά στους φιλάθλους, ενώ η τραγουδίστρια τον χειροκροτούσε από τη θέση της.

Από το «Toy Story 5» στο Songwriters Hall of Fame

Η παρουσία της στο Madison Square Garden ήρθε λίγες μόλις ώρες έπειτα από μια ακόμη απρόσμενη εμφάνιση. Η τραγουδίστρια βρέθηκε στην πρεμιέρα του Toy Story 5 στο Λος Άντζελες, όπου εξέπληξε τους θαυμαστές της.

Αν και δεν δανείζει τη φωνή της σε κάποιον χαρακτήρα της ταινίας, συμμετέχει στο soundtrack με το τραγούδι I Knew It, I Knew You. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, μάλιστα, ζήτησε από τους συντελεστές να υπογράψουν την προσωπική της κασέτα VHS του πρώτου Toy Story.

«Σημαίνει πολλά για μένα το ότι αποτελώ ένα μικρό κομμάτι του κόσμου αυτών των ταινιών», δήλωσε στο κοινό. «Και το Toy Story 5 είναι το αγαπημένο μου».

Η 14 φορές βραβευμένη με Grammy καλλιτέχνιδα βρίσκεται αυτές τις ημέρες στη Νέα Υόρκη και για έναν ακόμη ιδιαίτερο λόγο. Στο δείπνο του Songwriters Hall of Fame θα τιμηθεί ως η νεότερη γυναίκα δημιουργός τραγουδιών που έχει ενταχθεί ποτέ στον θεσμό.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below