Η αλήθεια είναι ότι θαυμάζουμε ιδιαίτερα το εκλεπτυσμένο στυλ των γαλαζοαίματων, αλλά πάντα απορούμε πώς καταφέρνουν να… επιβιώσουν με τόσο μικρά clutch ή τσάντες. Και ενώ φανταζόμασταν ότι χωρούν μόνο το κινητό τους, μόλις μάθαμε ότι η Kate Middleton πάντα καταφέρνει να «στριμώξει» 4 πολύ συγκεκριμένα πράγματα, που θέλει να έχει πάντα μαζί της.

Σύμφωνα με το βιβλίο Kate: The Biography, η Κate δεν πάει πουθενά χωρίς ένα μικρό καθρεφτάκι, κάτι το οποίο δεν μάς κάνει εντύπωση. Αν λάβουμε υπόψη ότι είναι μία από τις πιο φωτογραφημένες γυναίκες, είναι λογικό η Δούκισσα του Κέιμπριτζ να θέλει να τσεκάρει συχνά το μακιγιάζ της. Για να είναι σίγουρη ότι η επιδερμίδα της δεν δείχνει ποτέ λιπαρή, στην τσάντα της έχει πάντα bloating papers.

Το τρίτο και ίσως πιο περίεργο πράγμα που έχει πάντα μαζί της είναι ένα μεταξωτό μαντήλι. Η Kate είτε είναι πιο old school απ’ ό,τι νομίζαμε, είτε βρήκε τον τέλειο τρόπο για να γλιτώνει χώρο στην τσάντα της, αφού δεν χρειάζεται να έχει μαζί της τις κλασικές ογκώδεις συσκευασίες με χαρτομάντηλα.

Τέλος, ενώ το μακιγιάζ της είναι πάντα on point, η Kate δεν παίρνει ποτέ μαζί της κραγιόν ή κάποιο lip gloss. Αντίθετα, έχει στην τσάντα της ενυδατικό χειλιών, ένα προϊόν ιδιαίτερα χρήσιμο στο κρύο κλίμα της Μεγάλης Βρετανίας.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below