Το Wine Elixir Λάδι Προσώπου για Αναδόμηση και Σύσφιξη της Αpivita ξυπνά τη νεότητα της επιδερμίδας και κερδίζει επάξια το βραβείο για το Καλύτερο Προϊόν Φροντίδας του 2019.


Με έμπνευση από τον αμπελώνα της Σαντορίνης και την επιστήμη της Επιγενετικής, γεννήθηκε η νέα ανανεωμένη σειρά Wine Elixir της Apivita με πολυφαινόλες από αμπέλια Σαντορίνης, που προσφέρει αποδεδειγμένη δράση σε ρυτίδες και σφριγηλότητα. Στα πλούσια σε πολυφαινόλες φύλλα από τρεις αρχαίες γηγενής ποικιλίες αμπελιών, η Apivita ανακάλυψε το ελιξήριο της νεότητας, αναπτύσσοντας ένα πανίσχυρο αντιγηραντικό εκχύλισμα.


Το βιοχημικό εργαστήριο της Apivita, με μία καινοτόμο έρευνα βασισμένη στις αρχές της Επιγενετικής, την επιστήμη που μελετά τα γονίδια του δέρματος και αποδεικνύει ότι η γήρανση είναι μια διαδικασία που δεν καθορίζεται μόνο από το DNA μας, αλλά και από εξωτερικούς παράγοντες (περιβάλλον, διατροφή, τρόπος ζωής), κατέληξε σε ένα πολύ σημαντικό συμπέρασμα. Απέδειξε ότι το πλούσιο σε πολυφαινόλες εκχύλισμα από αμπέλια Σαντορίνης ενεργοποιεί σημαντικές πρωτεΐνες νεότητας της επιδερμίδας (σιρτουίνες και NRF2/KEAP1) που σχετίζονται με την ανάπλαση, την αποτοξίνωση και την αντιοξειδωτική άμυνα της επιδερμίδας, ξυπνώντας έτσι την εσωτερική δύναμη νεότητας της επιδερμίδας.


Το Wine Elixir Λάδι Προσώπου για Αναδόμηση & Σύσφιξη είναι ένα μοναδικό μείγμα από έλαια ελαφριάς υφής που αποκαθιστά και αναζωογονεί την επιδερμίδα. Χάρη στις πολυφαινόλες από λάδι σταφυλιού και τα έλαια μαστίχας και λεβάντας που περιέχει, μειώνει την εμφάνιση των ρυτίδων ενώ ενισχύει την ελαστικότητα και τη σφριγηλότητα της επιδερμίδας. Παράλληλα, ενυδατώνει χάρη στο έλαιο ελιάς, αμυγδάλου και ηλίανθου ενώ προστατεύει από το οξειδωτικό στρες και τις περιβαλλοντικές επιθέσεις χάρη στο έλαιο πρόπολης και τη Βιταμίνη Ε. Όλα αυτά συνδυάζονται με πέντε αιθέρια έλαια-νερολί, φασκόμηλο, πατσουλί, τριαντάφυλλο και γεράνι για τόνωση της επιδερμίδας και των αισθήσεων.

Τι είπαν οι Κριτές:

«Εχω ιδιαίτερη αδυναμία στα έλαια προσώπου και λάτρεψα το συγκεκριμένο καθώς όχι μόνο τονώνει την επιδερμίδα αλλά ενισχύει τη σφριγηλότητά της» «Το χρησιμοποιώ το βράδυ, δεν αφήνει καθόλου λιπαρότητα και νιώθω την επιδερμίδα μου αναζωογονημένη»

 

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below