Η άφιξη που λατρέψαμε! Πως μια μικρή -beauty- πράξη αγάπης, μπορεί να αλλάξει τον πλανήτη (&ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ)

Η σειρά Love Beauty and Planet, είναι η νέα άφιξη ομορφιάς που μας εμπνέει να γίνουμε η αλλαγή που θέλουμε να δούμε στη ζωή και το περιβάλλον …

Τα τελευταία χρόνια ο χώρος της ομορφιάς και της κοσμητολογίας έχει κάνει μια «πράσινη» στροφή, την οποία παρακολουθώ ανελλιπώς. Πάντα πίστευα ότι εμείς, οι millennials, είμαστε λίγο παραπάνω ευαισθητοποιημένοι σχετικά με την προστασία του περιβάλλοντος. Έχουμε μάθει να κάνουμε ανακύκλωση, έχουμε μάθει να χρησιμοποιούμε biodegradable υλικά, και προσπαθούμε –λίγο παραπάνω από της παλαιότερες γενιές- να φροντίσουμε το περιβάλλον στο οποίο ζούμε.
Ως millennial λοιπόν, η τάση του Green-Vegan beauty με άγγιξε λίγο παραπάνω από οποιαδήποτε άλλη beauty φιλοσοφία και όσο περνάει ο καιρός, χαίρομαι πολύ που βλέπω νέα κορίτσια να ψάχνουν το tab “Cruelty Free” στις συσκευασίες των beauty προϊόντων. Αυτό όμως δεν είναι το μοναδικό που κάνει ένα προϊόν ομορφιάς Vegan ή «πράσινο». Περίμενα αρκετά μέχρι να έρθει μια σειρά καλλυντικών που να ακολουθεί ολιστική προσέγγιση απέναντι στον πράσινο τρόπο ζωής , μέχρι που ήρθε στην Ελλάδα η Love Beauty and Planet.


Γι’αυτή τη νέα άφιξη στο χώρο της ομορφιάς, ενθουσιάστηκα λίγο παραπάνω μιας που σε καλωσορίζει σε ένα κόσμο γεμάτο αγάπη προς τον εαυτό σου και τον πλανήτη. Γεμάτη πάθος, έμπνευση και… μικρές πράξεις αγάπης, η σειρά αυτή ξεχωρίζει και μας εμπνέει να γίνουμε η αλλαγή που θέλουμε να δούμε στη ζωή και το περιβάλλον.

Πως ένα προϊόν ομορφιάς μπορεί να κάνει την αλλαγή μέσα από καθημερινά #smallactsoflove; Με μικρές αλλαγές, που βοηθούν στο να γίνει ο κόσμος καλύτερος, χωρίς να στερούνται σε τίποτα τις μοναδικές υφές, τα αρώματα και την αποτελεσματικότητα. Ποιες είναι αυτές;

1.Όλα τα Love Beauty and Planet προϊόντα είναι CrueltyFree και Vegan, με πιστοποίηση από τον οργανισμό PETA (peoplefortheethicaltreatmentofanimals) και την Ευρωπαϊκή Ένωση Χορτοφάγων. Τι σημαίνει αυτό; ότι δεν πραγματοποιούνται πειράματα σε ζώα, κανένα από τα προϊόντα δεν περιέχει ζωικά συστατικά και δεν έχει εκμεταλλευτεί ζώα κατά τη διαδικασία παραγωγής του.

2.Όλα τα προϊόντα περιέχουν φυσικά συστατικά σε ποσοστό από 90% και πάνω και οργανικά ελαία, όπως το έλαιο καρύδας, ενώ όλα τα αρώματα είναι συλλεγμένα από βιολογικές καλλιέργειες δίκαιου εμπορίου με σεβασμό στη βιοποικιλότητα. Παράλληλα όλες οι συνθέσεις είναι βιοδιασπώμενες σε ποσοστό έως και 99%.

3.Τα Love Beauty and Planet, θέλοντας να μειώσουν το περιβαλλοντικό μας αποτύπωμα, έχουν φροντίσει όλα τα μπουκάλια να είναι κατασκευασμένα από 100% ανακυκλωμένα υλικά!

Η αγάπη όμως δεν σταματά εδώ αφού το Love Beauty and Planet σε καλεί να γίνεις μέρος του κινήματος #smallactsoflove και να υιοθετήσεις τη δική σου μικρή πράξη αγάπης, φροντίζοντας το περιβάλλον. Οι επιλογές πάρα πολλές, όπως το να μειώσεις το πλαστικό στη ζωή σου, να ανακυκλώνεις περισσότερο, να μοιράζεσαι πιο συχνά τη διαδρομή στο αυτοκίνητο με φίλους ή και γιατί όχι… να πας με ποδήλατό στη δουλειά. Διάλεξε το δικό σου #smallactoflove και ξεκίνα σήμερα!

Το δικό μου #smallactoflove είναι να αφήσω στην άκρη το αυτοκίνητο και να ξεκινήσω να μετακινούμε περισσότερο με τα πόδια, το ποδήλατο και –γιατί όχι- ένα πατίνι!

GIVEAWAY: 3 ΤΥΧΕΡΕΣ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ ΜΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΣΕΙΡΑ ΤΩΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΩΝ ΜΑΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ LOVE BEAUTY AND PLANET. Συμπληρώστε τα στοιχεία σας για συμμετάσχετε στο διαγωνισμό:

*
indicates requiredΑποδέχομαι την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων *

Tο marieclaire.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας για τον διαγωνισμό και να σας παρέχει ενημερώσεις μάρκετινγκ. Διαλέξτε με ποιους από τους παρακάτω τρόπους θα θέλατε να ενημερωθείτε:

 

Μπορείτε να αλλάξετε γνώμη οποιαδήποτε στιγμή θέλετε, κάνοντας κλικ στον σύνδεσμο unsubscribe στο υποσέλιδο οποιουδήποτε email λαμβάνετε από εμάς ή μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο [email protected]


Διαβάστε τους όρους χρήσης του διαγωνισμού