Καθώς μετράμε αντίστροφα για την πρεμιέρα του reboot του «Sex and the city», «And Just Like That», ένα νέο trailer μάς βάζει στην ατμόσφαιρα της πολυαναμενόμενης σειράς του HBO Max περισσότερο από οτιδήποτε άλλο έχουμε δει.

Ένα χορταστικό trailer, διάρκειας σχεδόν δύο λεπτών, μας υποδέχεται στην τωρινή ζωή των Carrie, Miranda και Charlotte, με τις Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon και Kristin Davis στους αντίστοιχους ρόλους, αλλά και στο σπιτικό της Carrie και του Mr Big. «Όσο περισσότερο ζω, τόσο περισσότερο ανακαλύπτω ότι αν έχεις καλούς φίλους, τα πάντα είναι πιθανά» φαίνεται να λέει στο ραδιόφωνο η Carrie σε μια σκηνή, ενώ σε μια άλλη, σχολιάζει, προτού ανοίξει την ντουλάπα της αξιοζήλευτης γκαρνταρόμπας της: «Και έτσι απλά, μετά από όλα αυτά τα χρόνια, μετά από όλες τις αλλαγές, είσαι ακόμα ο εαυτός σου».

Τα δύο πρώτα επεισόδια, σε σενάριο, σκηνοθεσία και παραγωγή Michael Patrick King, έρχονται στις 9 Δεκεμβρίου, όταν εκατομμύρια φαν αναμένεται να καθηλωθούν στις οθόνες τους. Τα επόμενα οκτώ θα ακολουθήσουν κάθε Πέμπτη, με το τελευταίο να μεταδίδεται στις 3 Φεβρουαρίου 2022.

Δείτε το τρέιλερ:

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below